Friday, March 13, 2009

Suitsupeekoni Broccoli Salat

Tellimust blogist ei leidnud ja seega päris praega ei hakanud jändama. Aga miskit pidin ju tegema – mõtlesin, et salatist ehk käib jõud üle. Olin eelmisel nädalal kusagil netis näinud suitsupeekoni – broccoli salati pilti. Tõin poest mõlemad nimetatud produktid ja otsisin siis retsepti üles. Veidi ootamatult selgus, et lisaks eelpoolmainitutele olid seal ka india pähklid ja üht-teist muud, mida polnud tulnud pähe osta.


Mis ikka, teen siis oma retsepti järgi, soovitatud maitsestamata jogurt niikuinii mulle ei meeldi (ehkki seda oli külmkapis). Igatahes broccoli tükid läksid toorelt sisse (mitte aurutatult nagu retseptis), lisaks praadisin suitsupeekoni t
ükikesi kuni enamus rasva väljas, aga mitte liiga krõmpsuks. Segasin need omavahel kokku lisades hapukoort ja veidi majoneesi ning oligi valmis. Maitse tundus igati söödav, proovisin ka lastele pakkuda aga nood keeldusid kategooriliselt. Nüüd jäi üle vaid salat ilusasse klaaskaussi panna ja naist ootama jääda. Vist teenisin mõned punktid, sest kallis kaasa tõstis isegi juurde (tuleb tunnistada, et ei tea kas näljast või minu rõõmustamiseks).

1 comment:

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!