Saturday, January 2, 2010

Aasta esimene päev

Aasta esimesel päeval käisime tuttavatega uisutamas nagu "korralikele" canadalastele kohane, hokikeppe seekord küll kaasas polnud.

Lastel hakkas peagi jää peal niisama liulaskmisest igav ja nad leidsid endale kiikumise näol uue tegevuse.

Hiljem kodus said kõik kuuma kakaod, kohvi või teed vastavalt maitsele. Pärastlõuna möödus lastel all korrusel arvutite taga mängides.

Varsti on lootust, et vahetame neljanda arvuti all välja, sest enne aastavahetust sain kolupoest $15 eest päris korraliku, ehkki veidi vanamoodse Dell 4550 arvuti, millel puudus kõvaketas. Muu sisu paistis esimesel pilgul korras olema ja nii soodsa hinna eest krabasin masina kaenlasse. Paras lastel arvutiasjanduse õppimiseks, kavas on see koos nendega üles sättida, ise juures toeks olles.

Eile suskasin pulli mõttes arvutile ühe vana win98'ga kõvaketta sisse ja lülitasin masina käima. Kui pildi ette kiskus oli selge, et nüüd pole muud kui kusagilt vana IDE ketas osta ja win xp peale panna. Eeldatavasti tuleb kõige rohkem jama driverite paigaldamisega aga igatahes saavad lapsed kogemuse ja loodetavasti varsti on võimelised arvutiasjandusega iseseisvalt tegelema.

1 comment:

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!