Saturday, January 30, 2010

Pähklid ja Koera seksuaalelu


See nädal olid pähklid meie Loblaws supermarketis odavmüügil 99 senti nael ehk umbes 23 EEK/Kg. Kuna tegu on tavapärasest umbes 3-4 korda odavama hinnaga siis sai teisi 10 kilo ostetud. Lapsed söövad neid, nii palju kui viitsivad koori katki kaksata, mulle endalegi on tavalised maapähklid alati mokkamööda olnud. Ainus mure, et pärast kipub pähklikoori igal pool talla alla jääma, tangide vahelt lendab ikka mõni kild laia ilma peale. Nüüd põhjust minna kaasa juurde ja teha anuv koera nägu ette, et tead kui maitsvaid pähklitega kaneelikukleid sa oskad teha:)

Kui juba koer jutuks tuli siis peab mainima, et viimasel ajal on ta mitu koeratempu teinud. Millegi pärast on loomal tekkinud jälle närimise komme. Esiteks järas ühed rihmikud juppideks, siis lapse t-särgi, seljakoti klambri, kaks paari aluspükse, elastiksoki (pahkluu väänamise vastase), ja kindlasti veel miskit, mis olen unustanud või millest pole veel teadlik. Lisaks on elukal tulnud jooksuaeg, mis väljendub enda intiimpiirkondade agaras limpsimises ja kasside tülitamises. Meie koera puhul paistab olevat tegu seksuaalse liigitamise mõttes täieliku mõistatusega, looma käitumine paneks isegi Freudi hauas ümber pöörama. Spetsiaalselt tema tarvis mõtlesin välja uue termini "Biseksuaalne omnivoor" (kõigesööja), et mitte looma solvata ja labaselt eesti keeli perverdiks kutsuda:)

Kui koer endaga tegelemisest tüdib otsib ta kiirelt kassi üles. Krabab sellel hammastega kuklast kinni, et väetike eest ära ei saaks ja kohe selga ronima. Kuna Koko puhul on vaatamata sellisele käitumisele siiski tegu emase loomaga ei jõua asi tehniliselt vägistamiseni, ehkki kassidel on ilmselt veidi teistsugune arusaamine. Pisem isane kass laseb kogu protseduuril rahus toimuda nautides sellist tähelepanu valjult nurrudes (mõni ime:). Kui aga koer liialt agaraks läheb kräunatab kiisu, väänab end koera alt välja ja laseb kiirelt jalga. Suuremal emasel kassil meil ilmselgelt lesbilisi kalduvusi pole, millest too annab märku korraliku kõrvakiiluga. Koko aga käitub nagu tüüpiline isane ja võimaluse korral üritab uuesti, äkki teine väsib ja ükskord ehk näkkab:)

Laste küsimusele, et miks Koko nii käitub jäin momendiks mõtlema, kuidas parimat vastust vormistada. Hea, et ei hakanud kohe selgitama, sest küsimus oli hoopis teise suunaga kui ootasin. Nimelt imestasid nad miks emane Koko isasele Pumale selga ronib, sex-ed (ehk sexual education) tunnis olevat jäänud neile mulje, et tavaliselt peaks see ettevõtmine teistpidi käima. Kuna mullegi oli segane, miks meie koer isase rolli võtnud, siis vastasin, et Koko pole ilmselt sex-ed tunnis tähelepanelikult kuulanud. See neid paraku ei rahuldanud, mistõttu pakkusin välja loogilisema võimaluse: Küllap on loomal nii suur kutsikasaamise isu, et tal ükskõik. Nii palju on lapsed igatahes juba õppinud, et koer ja kass kahjuks järeltulijaid ei saa nagu pisem plika kurvastusega mainis. Ehkki see võiks küll väga tore olla, millega pidin nõustuma kujutades vaimusilmas ette Puma ja Koko ristsugutist:)

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!