Saturday, March 6, 2010

Suusamäel

Neljapäev, reede olid ilusad parajalt karged paari miinuskraadiga ilmad - ideaalsed suusamäel looderdamiseks. Pole just tihti, et nii head ilmad satuvad kokku suhteliselt tühja mäega - aga kui see juhtub siis tuleb ära kasutada. Varahommikul unised plikad autosse ja mäe poole ajama, et ikka kümneks kohale jõuaks.








P.S. Need alumised pildid pole udused mitte seetõttu, et õllesena tehtud - lihtsalt õhtune aeg ja pole ikka veel viitsinud laste fotokat tundma õppida:)

Suusavarustus istub mul talveajal katusekastis, et ei kuluks asjatut aega kui ootamatult kargab pähe mõte mäele kihutada. Hilisõhtul lahkusime alles siis kui tõstuk suleti ja meid pea väevõimuga kohvikust välja visati. Kojusõites kippus küll uni peale, aga õnneks on viimase kümne aastaga piisavalt saanud selliseid täispäeva sõite tehtud, et juba harjunud. Sõita oli vähemalt hea kuna vaatamata reede ööle polnud sellisel kellaajal peale paari politseiauto eriti liiklejaid näha.

Need paar Saku õlut, mis lõuna ajal sai "libisemise soodustamiseks" lastud olid ammu mäestikuõhku haihtunud. Samas poleks ka muidu muret olnud, sest kohaliku seaduse kohaselt võib normaalkaalus mees kahe õllega rooli istuda, sest lubatud promillimäära selline tühine "karastusjookide" tarbimine veel ei ületa.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!