Thursday, July 15, 2010

Koeraelu


Järgneb kirjeldus haripäevasest "koeraelust".

Ilma pereta polegi nii rahulik ja lõdvestav lesimine nagu võiks arvata. Normaalne päevarezhiim sisaldab kuue ajal ärkamist, et elukas hommikujooksule viia. Peale seda kiire hommikusöök ja netis surfamine. Siis liiklusummikus tööle. Kaheksale tunnile enda aja müümisele järgneb hommikusest hullemas ummikus kojusõit. Kui toiduvarud vajavad täiendamist astun siva teele jäävast poest läbi.

Kodus ootab suurest jällenägemisrõõmust lolliks läinud koer, kes tuleb nüüd uuesti jalutama viia. Alles tagasi jõudes on aega endale miskit näksimist valmistada. Selleks ajaks kui söönuks saan tuleb kutsale tema toit ette käia. Siis teen pool tunnikest und enne kui ise trenni lähen.

Kümneks koju jõudes viskan läbihigised karate riided pessu ja kiirustan ise dushi alla. Siis koer rattaga õhtusele ringile ja tagasi jõudes viin pesu kuivama. Viimane kohustus on kassidele toit ette anda ja loomade vesi vahetada, mida üldiselt üritan kolm korda päevas teha. Panen ka järgmise päeva lõunasöögi valmis, et hommikul unisena selle peale ei peaks aega raiskama. Kui viitsimist teen "heaune" kohvi ja loen pool tunnikest ja kell ongi üle kesköö, viimane aeg silm kinni lasta.

Öösel on paar äratust garanteeritud kui koer mulle selga ronib või kasse taga ajama läheb. Olen proovinud teda ka ukse taha jätta aga sellele järgneb taoline hädakisa ja kraapimine, et ei saa üldse magada. Mulle kipub kuuest tunnist unest väheks jääma, järgmisel hommikul on kole uni kallal ja mõttes saab koduloomi kiruda kelleta oleks elu ju lausa lillepidu. Hea vähemalt, et tööl saab veidi silma looja lasta:)

Aga meie koera päevale pole suurt miskit juurde lisada, ma ju ei tea mis muud ta päeval peale magamise ja kasside kiusamise teeb.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!