Friday, July 23, 2010

Tähelepanu vajadus

Paistab, et meie kutsul on ilma teiste pereliikmeteta igavavõitu. Mina ei jõua ju ka koguaeg temaga tegeleda, eriti kui ta pidevalt midagi askeldab nagu pisike laps. Eile läksin õue lugema ja ei võtnud looma kaasa, sest kui tahan midagi näksida tüütab elukas mind pidevalt. Ta üritab toidupala käest napsata ja kui see ei õnnestu siis jääb mulle sellise näoga otsa vahtima, et mina igavene südametu õgard lasen temal nälga surra samal ajal ise head-paremat näost alla ajades.

No ja tuppa jätmise peale avaldas ta protesti omal moel, mida võib fotodelt näha. Igatahes sellest lehest artikli lugemine võib üsna keeruliseks osutuda, eriti arvesse võttes asjaolu, et osa kirjatükist on koera seedetraktis.

Paar korda on süda haledaks läinud, aga see oli ilmselt viga. Kord kui küpsetasin burgereid grillil andsin talle esialgu grillivõret limpsida ja siis ka pool kotletist. Loom sai muidugi maitse suhu ja ei tahtnud mind enam üldse rahule jätta. Lõpuks ostsin pool kilo viinereid, mida nüüd viineri kaupa enda söömise kõrvalt annan, aga kardeatvasti on seegi lihtsama vastupanu teed minek, mis võib hiljem osutuda kole tülikaks ära koolitada:( Aga no mis teha kui mul on nii hea süda:)

Aga nüüd on loomal tekkinud tehnikahuvi. Nimelt kui koju tulles küsin talt kas helistame, tormab koer läpaka juurde teades, et sealt paistavad peagi teised pereliikmed ja kostab nende häält. Kui ta varem ainult niutsus ja ulgus laste ja kaasa häält kuuldes siis täna pidas maha pikema "vestluse" mis kujutas endast erineva kõlaga tavalisest oluliselt erinevate haugatuste ja niuksatuste jada, mille vahele lükiti mingeid urina ja ulgatuste vahelisi helisid, mida pole ma varem ühegi looma suust kuulnud. Pean ilmselt üks päev filmima. Aeg-ajalt üritab kutsa ekraani lakkuda ja käib selle taga uurimas. Lohutan looma, et pole häda peab veel vaid mõned nädalad kannatama.

Täna oli üks piinlik-naljakas juhtum kui käisin koeraga jooksmas. Vastu sörkis supervormis päevitunud neiuke, kellel Canada sündsusseaduse piiril balansseerivad maruliibuvad mustad top ja püksikesed seksikalt higist märjad. Noh minu kui isase pilk jäi vist veidi kauemaks kui viisakas puhkama sellel kalendritüdruku ilmutisel. Hakkasin just kahetsusega silmi ära pöörama kui täieliku ootamatusena silmipimestava naeratuse saatel mind kõnetati: "You are so cute" (Sa oled nii armas).

Nojah olen küll armas:) aga pole nagu harjunud, et modellid mind tänaval nii kõnetavad, igatahes näkku tuli lollakas naeratus ja karp kukkus lahti. Ja siis sain pange külma vett kaela, sest kui tema rinnapartiilt pilgu lahti rebisin ja üles tõstsin nägin, et see pöördumine oli hoopis Kokole suunatud. Hea veel, et ei jõudnud mingit totrust vastu öelda stiilis: "So are you":) Pilti kahjuks ei saanud teha aga see veebist leitu annab mingi mulje, ehkki originaal oli veelgi vingem.

Paistab, et mitte ainult Kokol vaid minulgi on tekkinud pika eemaloleku peale tähelepanu vajadus:)))

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!