Sunday, July 25, 2010

Tänavapidu

Praegast olen just tagasi meie tänavapeolt. Ja kuna und ei ole siis toksin veidi läpakal teksti sisse. Ega see vist väga arukas ei saa kostma, sest oleme pikalt liiga palju kesvamärjukest pruukinud.

Asi algas väga süütult. Läksin õhtul koera jooksutama kui naaber kutsus mind õlut mekkima. Noh sellisest pakkumisest pole ma kunagi ära öelnud. Koer sai kiiruga pissitatud-kakatatud, panin ta tuppa, haarasin kaks saku õllepurki kaasa ja suundusin naabri poole, kust kostis paras märul.

Seltskond oli juba parasjagu joogine ja tervitas mu saabumist valju kisaga. Egas midagi, istusin maha ja asusin koos teistega sööke ja jooke hävitama. Ootamatult selgus, et olin oma kahe saku purgiga päris hädine esineha. Enamei viitsi kirjavigu parandada, ehk hommikul. i´Igatahes elab meie tänaval Canada suurima õlletootja pruulmeister, kes käis omalt poolt kaks vaati välja.

Sellest ka kirjaviugade rohkus. No siis hakkasime mängima igasugu õllejoomismänge, millest paar päris huvitavad. Mulle meeldis kõige rohkem see, kus sinu vasakul käelistuja pidi teema välja pakkuma millest sinul siis vaja küsimus esitada. kui osati ära arvata pidid ise jooma vastasel juhul teised.

Igatahes natukese ajaga tekkis tunne nagu oleks ajas tagasi kukkunud ja malevapeole sattunud, sest kogu selytskond tõmbas enda täitsa sassi. Nii mõnigi vend sadas sirakile murule ja jäisinnasamasse põõnama. Pooleüheks oli esimene vaat sirgeks tõmmatud ja osa rahvast kodupoole koperdanud. Kui mina lahkusin oli majaperemees lamamistoolis sääsed rõõmsalt käsivartel einestamas ja paar vingemat venda ikka veel jooke kaanimas.

Hommikuks oleme tagsi kutsutusd. kurat, miulle hakkab see kant meen
ldima aga vist pole mõteyt enam rohken läpakal toksida. Vaatan, et jutt kisub jamaks, No kui miskit mäletan homme eks siis kirjutan veel:)

Elagu Molson:)

2 comments:

  1. :D
    Ega siin polegi miskit lisada. Päris hea tekst, ära vigu ära paranda. :D

    ReplyDelete
  2. Nojah, hommikul tekkis kahtlus, kas ikka on hea, et su tänaval pruulimeister elab, kes vaatide kaupa õlut jagab:)

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!