Saturday, January 1, 2011

Blog ja Soojalaine

Tänase seisuga olen oma blogi pidanud pea täpselt kaks aastat ja nüüd paistab, et viitsin seda ka edasi teha. Esimese postituse tegin küll 2. jaanuaril 2009 aga juttu oli seal nii aastavahetusest kui ka esimesest jaanuarist. Viskasin blogile pilgu peale ning märkasin, et postitused on küll harvemaks jäänud aga mitte väga drastiliselt, loodetavasti tähendab kvantiteedi vähenemine kvaliteedi kasvu :) Igatahes kui suutsin üleeelmine aasta 187 lugu postitada siis see aasta tuli numbriks 170, jagades kuude peale laiali teeb see keskeltläbi 14 kuus ehk peaaegu üks postitus ülepäeva.

Üldiselt ikka proovin vähemalt 10 jutukest kuus üles riputada aga vahel pole jupp aega viitsimist või aega kirjutada. Mitte et juhtumustest või mõtetest puudust tuleks aga lihtsalt ei viitsi. Detsembris oli kiire aeg, 10 lugu sai napilt täis. Oma aja võttis arvutiga tegelemine, ületunnid tööl ja jõulueelne ning järgne sahmerdamine.

Praegu on meil aga väljas nii soe ilm, et vihma puudumisel võiks minna kasvõi tagaaeda aiatooli lesima õlut jooma, momendil 8 kraadi sooja, pidavat kerkima lõunaks 9 kraadini. Eile oli lausa +10C jäädes napilt alla Toronto kõigi aegade soojarekordile aasta viimasel päeval. Suusamägede lumeoludele selline temperatuur tervislikult ei mõju, aga õnneks ennustatakse juba pühapäevaks miinuskraade ja peagi ka lumesadu.

Eesti aastavahetuse ajal rääkisime kodustega üle Skype ja vaatasime ETV otseülekannet neti kaudu. Paistab et paljud teised mujal elavad eestlased tegid sedasama, kuna aegajalt kippus videopilt kinni jooksma aga vähemalt hääl tuli pidevalt läbi. Kui kell kukkus korkisin Saku õlle ja hümni ajal seisime pidulikult püsti, isegi kutsa sikutati tagajalgadele:)

Kohaliku seitse tundi hilisema aastavahetuse saatsime mööda kauaaegsete tuttavate juures traditsiooniliselt pugimise, õllejoomise ja maailma asjade sirgeksrääkimise tähe all. Lapsed käisid uisutamas ja mängisid videomänge. Viskasin ka ise pilgu peale ning veendusin, et konsoolidel (PS3) pole mängude kvaliteet ligilähedanegi arvuti omale. Viimane suur hitt "Call of Duty Black Ops" paistis nagu steroididel "Counterstrike", mis on praeguseks ikka väga primitiivne. Ei hakka sellest peost rohkem jutustama, las kaasa kirjutab, tema tegi pilte ka.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!