Friday, April 29, 2011

Hõissa Pulmad !!!

PALJU ÕNNE MEILE !!!

Täna on ENE & TOM'i 24's pulma aastapäev. Pildil oleme küll Ene grupiõe pulmas aga just taolised nägime tol ajal välja, mitte küll nii mustvalged:) Õhtul tähistame seda päeva pereringis mõnusa koduse õhtusöögiga. Lapsed lubasid veel miskit romantilist organiseerida, jään põnevusega ootama:)

Ega keegi ometi arvanud, et selle pealkirja all kirjutan Villemi ja Kati pulmadest. No aga tegelikult on mul täitsa totaalselt savi, mis seal toimub või mis neil seljas on. Pole ju enam aeg, kus kuningaid peeti jumala poolt määratuiks, ühed tavalised ehkki jube rikkad tegelased. Minu olemist nende asjad ju kuidagi ei mõjuta, kui välja arvata, et massikommunikatsioon on selle sündmusega tüütuseni üle ujutatud. Londonis müüdavat isegi kuningliku pulma teemalist tualettpaberit:) No mida veel, printsi pea kuju omandavad kondoomid, printsessi kujutisega hügieenisidemed, ... - ei noh mul on nii hea fantaasia, et võiks rikkaks saada kui neid ideid ellu viia või ettevõtlikele maha müüa:)

3 comments:

  1. Palju õnne teile!!

    ja tulge kogu perega neljapäeval, 5 mai õhtul Guephi galaxy kinno, Minds eye esilinastub!!


    http://mindseyeseries.com/season-one-finale-2/

    Ainult 50 piletit on alles 300ajast.

    ReplyDelete
  2. Suur tänu kutsumast aga seekord vist küll kahjuks ei saa tulla. Ene on neljapäeviti pikalt tööl ja vanemal plikal just nüüd nii kibe kooliga, et isegi karates pole aega käia:)

    Igal juhul soovime teile edu ja kui peaksite Toronto kanti sattuma andke teada. Ilusa ilmaga võiks tagaaias grillida, õllekest mekkida ja näeksite oma silmaga kui armas kutsu meil on:)

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!