Tuesday, August 9, 2011

Elusalt tagasi

Mina, Koer, Pisem Plika ja Naabripoiss kanuus teel saarele, kõigil päästevestid seljas kaasaarvatud Koko.

Täna jõudsin tagasi Georgian Bay Islands National Pargist, kus lastega viis päeva looduses sai veedetud. Postitan siin vaid kaks pilti kuna ei viitsi täna pikemalt kirjutada. Küllap needki pildid on väärt rohkem kui tuhat sõna nagu öeldakse. Lühikese kokkuvõttena võib öelda, et oli üks väga õnnestunud üritus, võrratu loodus, soe vesi ja ilmad ilusad peale viimase päeva. Erinev tavalisest, sest viimati tegime kanuumatka kakskümmend aastat tagasi kahekesi kaasaga kui lapsi veel polnud. Põnevuse tõstmiseks lisaks, et põhjustest miks selline pealkiri postitusel, kirjutan edaspidi:)

Mina koeraga paljaste graniidisaarekestega palistatud Beausoleil saare läänerannikul.

2 comments:

  1. hmmm.... kanuu ja lastega oltme ikka ka looduserüpes olnud, juba siis, kui lapsukesed alles "roomajad" olid ja metsa alla käpuli mustikaid taga ajasid :) Isegi Eestist kohale tulnud vanaema oleme kanuusse torganud ja metsade sügavusse kadunud. Aga muidugi mitte nii pikalt nagu siis, kui me veel lastetud olime.

    ReplyDelete
  2. Õigus muidugi,mälu kipub vist alt vedama, no vanust kah juba:) Aga ma mõtlesin tõesti rohkem sellist pikemat matka tüüpi olemist ja suurel veel sõitmist.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!