Sunday, January 1, 2012

Uue Aasta Hommik


Hommikuks pole seda vist korrektne nimetada, sest rahvas ja loomad hakkasid end kellaaja järgi otsustades pigem kesklõunal liigutama. Mitte, et eile oleks miskit metsikut möllu pannud aga neljani olime siiski üleval, mis pole just tavaline. 
Kui aastavahetusel oli uni kallal siis külaliste lahkumise ajaks olin juba päris erk, sest tavakohane 5:10 AM ärkamisaeg hakkas lähenema. Teki alla pugedes saabus uni siiski paari minutiga ja tudisime kenasti esimese lõunani välja.
  

Igatahes tegin endale jõulude puhul kingituseks saadud "Juhla Mokka" kohvi ja nautisin seda eelmise päeva kartulisalatit, rosoljet ja koduküpsetatud musta leiba kõrvale naksates. Telekast vaatasime Eesti eelmise õhtu naljasaadete kokkuvõtet. Mõnus oli lihtsalt soojas toas diivanil kaasa kõrval lebotades telekat vahtida.

Koer oli eelmisest õhtust nii kutu, et ei tikkunudki õue vaid vedeles külili vaibal nagu pohmakas parm. 2012 aasta esimese päeva ilm küll miskit head ei ennustanud, selline vihmane, pime ja porine nagu novembrikuu Eestis. Aga täna on plaanis suusavarustus üle vaadata, et lähematel päevadel saabuva külma ja lumega mäele kihutamiseks valmis olla!

2 comments:

  1. Mulle oleks 1. jaanuaril üks kodune rosolje ja hapukurgi vedelik raudselt ära kulunud ;-) Ja Teie kutsu körval oleksin kah märkamatuks jäänud...
    suusavarustus läks meilgi ülevaatamisele ja homme saab äkki juba liugu lasta. Juhuuu!

    ReplyDelete
  2. Paistabki, et saab varsti mäele. Akna taga juba pool senti lund:), aga mäel olevat lausa 50cm. Igatahes võtsin töölt viie vaba päeva näol minipuhkuse, kimame peagi suusamäele!

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!