Thursday, May 24, 2012

Karate Vabavõitlus - moment musta vöö eksamilt

Nagu ühes eelnevas postituses sai lubatud, riputan siin üles näitliku slaidi show ühest musta vöö eksami vabavõitluse kombinatsioonist. Näitlik kinnitus asjaolule, et karate ei koosne vaid löökidest, ka heited on lubatud. Tegu on 4 sekundiga minu kolmandast vabavõitluse matshist alates 37'st sekundist. Tuleks ära märkida, et blokid, löögid ja võtted tulevad automaatselt ilma mõtlemata, alles hiljem filmilõigu kaadreid vaadates sain täpsemalt aru mis toimus. Seega selgitavad kirjeldused on juurde lisatud hiljem. Siinkohal ka tänu vanemale tütrele, kes filmis.

Slaidi nimi/number väljendab sekundit ja kaadrit (filmitud 30 kaadrit sekundis). Seega näiteks slaid 3705 on matshi 37'da sekundi viies kaader. Enamasti on fotode vahe 5 kaadrit ehk 0.17 sek, paaris kohas, kus sündmuste areng kiirem 2 - 3 kaadrit (0.07 - 0.10sek). Alguses esimese ja teise kaadri vahe pea terve sekund.







Loomulikult pole tegu vigadeta kombinatsioonidega, kuna tegu tegeliku vabavõitlus matshiga. Kui vastased piisavalt heal tasemel siis tavaliselt ei võimalda kumbki teisele perfektseid lahendusi.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!