Monday, August 6, 2012

Kummaline juhus.

Millest muust täna varahommikul ikka kirjutada kui kettaheitest. Aga seda mitte ainult Kanteri suurepärase tulemuse pärast, vaid hoopis kummalise kokkusattumuse tõttu, kuidas ma asjast aimu sain. Kõigepealt muidugi rõhutaks, et Toronto aeg on 7 tundi taga Eestist. Kella 7:00 paiku kui ärkasin olid kodumaal osutid juba 14:00 näitamas. Vähkresin veidi ja kuna magama uuesti ei jäänud otsustasin mobla pealt kettaheite uudisi vaadata. Delfi järgi olid sel ajal, umbes 07:15, kaks esimest eestlast põrunud ja Kanteri esimesed kaks katset ebaõnnestunud :( Ei julgenudki telekat või arvutit peale panna ja otsustasin edasi tudida. Aga kus sa enam magama jääd, mõtteid ei suuda ju nii lihtsalt vaos hoida.


Tegin silmad uuesti lahti ja otsustasin läpaka peale panna, tulgu mis tuleb. Sel momendil pööras mu tähelepanu endale miski liikumine akna taga, justkui kass oleks sabaga vehkinud, ega ometi meie oma õue saanud ja aknalauale roninud. Ajasin end rohkem istukile ja mis ma näen, paari päeva eest aknaraami vahele susatud pisike eesti lipp lipendab muidu vaiksel hommikul ei tea kust saabunud tuulepuhangus. Muigasin omaette, et see nüüd küll tähendab, et Kanter tegi hea heite:) Ja mis ma näen minuti pärast kui arvuti pildi ette võtnud, punaselt kiri Kanter pääses viimase katsega lõppvõistlusele, uudise saabumise aeg 07:20, kell parasjagu 07:21! Sihuke asi ajab ka skeptikule külmavärina peale, ehkki mõistusega saad aru, et juhuslikke sündmuste kokkulangemisi ikka toimub.

Loodetavasti võib homsesse postitusse panna pildi kus meie mehel medal kaelas, ükskõik mis karva ehkki kuldne kõikse toredam oleks.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!