Tuesday, February 19, 2013

Finnairi kampaania

Mõned päevad tagasi saime Finnairilt e-maili, et neil on käimas veebruarikuu soodushinna kampaania. Viskasin kiirelt pilgu peale Toronto - Tallinna liinile ja avastasin meeldiva üllatusena, et momendil pakutakse seda reisi eriti soodsalt. Olen vaid korra vähem maksnud, ja sedagi siis kui poolest saati reisufirma esindajana 15 aasta eest lendasin.

Kes teab palju pileteid sihukese hinnaga jagub, panin kiirelt oma puhkuse kinni ja ostsin piletid ära. Nüüd võin rahuliku südamega seda infi üle neti jagada, kartmata et keegi soodsa reisu nina eest ära napsab:) Järgneb kaks tabelit, milles kõikse soodsamad pakkumised nii Toronto - Tallinn - Toronto kui ka Tallinn - Toronto - Tallinn. Pean ka lisama, et toodud hinna sees on kõik maksud!!!


Need pakkumised kehtivad suve algusel ja mitte kõigil päevadel aga isegi suve keskel saab praegu ostes piletid väga soodsalt. See muidugi eeldab, et suveplaanid ja puhkused nii palju ette juba selged on, või siis töökoha puhkusepoliitika piisavalt paindlik, et saab rahulikult aega valida. Nagu aru saan kehtivad soodustused ka paljudele teistele Finnairi marsruutidele nii, et kel kavas sel suvel reisida tasub põhjanaabrite lennuliini veebilehele uurima minna. Finnairi suureks eeliseks on Helsinki lähedus, pole hullu kui miski jama seal, Tallinna saab kas või ujudes:) Mulle meeldib Finnairi piletiostusüsteem, mis on selgesti mõistetav ja kiire.

P.S. Kes on nende lennuklubi liikmed, soovitan punkte kasutada, Finnair-Plus punktid nimelt aeguvad 3 aasta jooksul. Samas on võimalik ka oma pereliikmete või sõprade punkte kasutada teatava tasu eest. Äkki võiks Finnairi käest blogis reklaamimise eest tasu küsida :D Head lendamist!

9 comments:

  1. New Yorgist Tallinna on KLM-il praegu head hinnad 22. veebruarini, 736 USD näiteks, kui lendamiseks valida Sinu valitud kuupäevad (Finnair samal ajal 921 USD).

    ReplyDelete
  2. üheotsapilet Kanadasse kõlab hästi :)

    ReplyDelete
  3. Mind hämmastab, et Sa neid hindasid odavaks pead! Euroopast Ameerika idarannikule leiab ikka soodsama hinnaga lende, vähemalt UK-st lennates. Soodukaid pakuvad ka välislennufirmad, kui alustada lendu nt Amsterdamist või Saksamaalt. Samas, Torontosse on lennud miskipärast palju kallimad kui nt NY lennata. Ilmselt siis sealt ka minema saada on kallim.
    Paistab sedamoodi, et nn odava lendamise aeg on praeguseks otsas. Vähem inimesi lendab ja lennufirmad proovivad neilt selle viimasegi välja pigistada.
    Aga vahava, et saad taas Eestit külastada!Pärast enam ei ole oluline, palju pilet maksis.

    ReplyDelete
  4. Pean vabandama, kuna mul jäi vist selgusetuks, kas 800 CAD oli edas-tagas pilet? Kui jah, siis muidugi päris ilma saadud :)

    ReplyDelete
  5. Reedele: Eri firmad pakuvad ilmselt erinevatest kohtadest ja eri aegadel sooduslende. Eelmine aasta lendasin ka KLM'ga. Ja tavaliselt on New Yorgist tõepoolest odavam, ilmselt rohkem lende.

    Ananüümsele: Ei, see on kaheotsapilet, aga kui tagasilennust maha jääda võib ka üheotsapiletiks nimetada:)

    Pagulasele: Kaheotsapilet nagu eespool mainitud, pildil kah ikka Toronto-Tallinn-Toronto. Aga Londonisse saab tõepoolest vahel superodavalt, olen näinud Toronto-London-Toronto pileteid isegi $300 eest pakutavat.

    ReplyDelete
  6. Meil sai ka ostetud :D.

    Minul ja lapsel 28mai-26juuni
    mehel 3juuni-17juuni

    millal te eestisse?

    super hind ikka. laps oli 74$. temale eraldi kohta siiski ei raatsinud osta. peaaegu sama mis t2iskasvanu!!!loodan et 2kki leidub üks vaba koht..aga noh, kui ei, siis magab süles.

    ReplyDelete
  7. Tore kuulda Annika! Olen Eestis terve juunikuu, mu lennukuupäevad vaid paar päeva erinevad sinu omast. Kunagi kui alla 2'se lapsega Finnairiga reisisin anti mulle koht kohe ees seina vastus, kus olid spets korvid lapse jaoks (tasuta). Plika magas seal enamuse ajast nagu vankris, ainult vahepeal käis omapäi lennukit pidi uudistamas. Äkki praegu ka sama süsteem.

    ReplyDelete
  8. Neil on ja korvid. Aga soovituslik oli kuni 6 kuune laps . Max pikkus 70cm. Ta hetkel 66cm. Näis..

    ReplyDelete
  9. Pean ka lisama, et Toronto lennijaamamaksud on väga soolased, sellepärast kipuvad hinnad kõrged olema. Tean mitmeid, kes sõidavad üle piiri USAsse, sest tuleb hulga odavam.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!