Tuesday, May 14, 2013

Kannatust sõdalased :)

Pole arvuti taga juba nädal aega saanud mahti mängida. Esiteks segas asjaolu, et toksasin haamriga nii õnnetult näpu pihta, et vasaku nimetissõrme otsa tekkis pisike verivill. Igavene jama, selle näpuga ju vajutad "D" peale, et paremale liikuda. Kui ikka sõdur ühes suunas liikuda ei saa, oled nagu poolvigane, teistel hea lihtne sind nottida.

No ja siis otsustas mu spets "gaming" hiir streikima hakata. Lähemal uurimisel selgus probleem, juhe on hiire juurest kas katki või jootest lahti loksunud. Paraku ei suutnud ma ka parima tahtmise juures leida kruvikest, mis hiirt ühes tükis hoiab. Internetis surfates selgus, et teistelgi mängureil sama probleem ja keegi polnud suutnud leida lahendust kuidas hiirt lahti võtta. Mul on kahtlus, et äkki on kasutatud surveklambri meetodit, mis tähendab, et ilma täpselt teadmata kus klambrid asuvad pole võimalik lõhkumata hiirt lahti teha.

Eks nädalavahetusel proovin hiire korda teha. Kaotada pole suurt miskit, kui lõhungi ära mis ikka, mängida momendil temaga niikuinii ei saa. Proovisin kasutata pisemalt lapselt laenatud hiirt, aga sellega harjumine võtab aega ja too pole nii mugav minu käele. Lisaks tuli hakata igasugu seadeid ümber sättima, jama nii palju, et peale natukest proovimist lõin käega ja ronisin katusele :)

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!