Wednesday, September 4, 2013

Kooliteede algused


Esimesse klassi ...
... ja Keskkooli minek
Vanem laps on nüüd jõudnud nii kaugele, et eile läks esimest päeva ülikooli. Lisan siia nostalgia mõttes erinevate koolide alguse pidid. Selle tähistamiseks sai eelmisel päeval restos käidud, kus meile Eesti külaline välja tegi. Pugisime muidugi liiga palju, eriti mina. Pärast pidin kodus kaks tundi vaikselt selili seedima:)

Aga veidi ka päevakangelasest. Esimene nädal on neil sihuke sissejuhatav, kui õppetööd ei toimu, peaaegu nagu meil omal ajal kolhoosis käik:) Algatuseks värviti kõik insenerihakatised lillaks nii, et koju jõudnud last ei tundnud ära ei mina ega koer, kes urisema hakkas. Tüdrukule endale meeldib hirmsasti, seda muidugi esimese kahe päeva põhjal, loodame et entusiasmi jagub veel 5 aastaks;) Muideks täpsemalt ja pikemalt võib kaasa blogist http://killuke.blogspot.ca/2013/09/tudeng-valmis.html lugeda.

Ülikooli esimene päev
Vist on lootust et lapsest saab insener
Pean tunnistama, et olin teataval määral üllatunud kui parempoolsel pildil emme juppideks võetud läpakas pärast kokkupanemist tööle ka hakkas:) Mõttes olin selle juba maha kandnud. Mis ikka, ei mäletagi mis insenerile "kivi kotti" stiilis sooviti, no vahest ehk staatilist elektrit näppudele :D

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!