Wednesday, October 29, 2014

Sügisvärvid miniloomaaias



Tegelt on need pildid tehtud moblaga lausa üleeelmine nädalavahetus, aga otsustasin ikka üles riputada. Kaasa riputas mõned pildid oma blogis sügise värvide nime all üles, ega siis mina saa viletsam olla :) Vahtrad on muidugi värvidemängu suurmeistrid, aga ka mõned teised puud pakuvad silmale ilu, ühe puhul oli põnevaks tüvi mitte lehed.


High Parki olin ka koera kaasa haaranud. Kui ta kuulis sõna auto tormas välisukse juurde ja hakkas hüppama. Nii pea kui välja sai, kohe jooksuga masina juurde. Ta seostab igasuguseid autosõite hirmpõnevate matkade või vähemalt pikemate jalutuskäikudega.


Pargis jalutasime niisama veits ning tegime pilte. Siis meenus, et siin asub ju ka miniloomaaed kuhupoole sammud seadsime. Koer oli uutest lõhnadest õige ärevil. Nuuskis aia tagant põhjapõtru, kaljukitsi, piisoneid ja Jakkisid, kes millegi pärast suuremat põnevust ei pakkunud.




Aga pirakat Emu nähes muutus Koko ettevaatlikuks, ei osanud vist sellist ennenägematut elukat kuhugi liigitada. Kui viimane veel hauatagust häält tegi ehmus kutsa tõsiselt ja oleks mu oma järsu sikutamisega peaaegu pikali vedanud. Kokkuvõttes oli üks mõnus käik, üle pika aja kahekesi kaasaga pargis jalutamas justkui aastakümneid tagasi.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!