Friday, May 8, 2015

Teise kursuse tulemused U of T Mehhaanika Teaduskonnas

Vanem plika sai paari päeva eest kätte oma teise aasta lõplikud hinded. Ta ise oli veits mures aga tegelikult läks paremini kui oli lootnud. Kõigis neljas erialalises aines teise aasta teine semester parem kui kursuse keskmine. Tavalise ülikooli puhul nagu poleks põhjust hõisata aga arvestades, et sellel erialal kuulub Toronto Ülikool maailma 20 parima hulka siis on tulemus minu arust päris hea. Ütleme nii, et tüdruk on seni õigustanud oma haridusse tehtud investeeringut.
 
Hinnetelehel Mark näitab poolaasta summaarset protsenti, Grade näitab üliõpilase (Mari) hinnet ja Course Avg näitab kursuse keskmist.
 
Teise kursuse sügis ja kevadsemestri kokkuvõte
Huvi pärast sai kõrvalt vaadatud õppematerjali ja ülesandeid. Põhimõtteliselt ju inseneriteaduse alused enamasti samad igal pool, aga võrreldes sellega kuidas mina kunagi õppisin on siinne palju praktilisem. Lisaks sellele et teooriat veidi rohkem peavad nad eksami käigus lahendama enamasti praktilisi probleeme. Teoorias võid olla igati vinge, aga kui ei oska praktilist ülesannet teooriasse ja valemite keelde ümber tõlkida pole sellest suurt kasu. Minu jaoks omal ajal oli just see osa keeruline, ülesannete peale olin ekspert aga praktilised probleemid parajad pähklid.
 
Kooli kõrvalt tegeleb ta veel aktiivselt "aerospace" klubis kus panevad kokku raketti, mis peab rohkem kui 3 kildi kõrgusele lendama ja tervelt maanduma. Seal on ta konstruktsioonide osakonna kaasjuhiks ja tegeleb igasugu mehhaaniliste judinate automaattööpinkidel valmis meisterdamisega. Suvel ootab ees põnev praktika satelliidi ehitamise juures. Edu !!!

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!