Sunday, June 28, 2015

TTÜ's ja kutsikal külas.

Neljapäeval kuulsin hommikul telekast, et TTÜ's ja Mektory's on loengud EstCube teemal. Lapsel seal küll miskit osa polnud etendada, aga tundsin ise huvi. Paraku jõudsime veits liiga hilja kohale, selleks ajaks olid üritused läbi. TTÜ muuseum oli ka kahjuks kinni, aga EÜE teemaline näitus koridoris üles riputatud. Paraku üsna kesine koosnedes kümmekonnast fotostendist ja ühest atribuutika väljapanekust. Parasjagu on lõpetamiste aeg, tegime paar pilti minu Alma Materi ees ja mängisime nats malet aatriumis.
 
Edasi suundusime mu malevasõbra juurde, kelle kolmekuust kutsikat pidime külastama minema. Tahtsin loomale miskit kaasa osta, aga selgus, et too toitub ainult spets krõbinaist, mis siis ikka, haarasin mõned õlled ja stritsli meile. Kutsikas oli uimane kui saabusime, just ärkas. Aga muidugi oli vaja uudistada ja näksida külalisi. Lapsed sudisid kutsikaga sel ajal kui meie vanu malevapilte vahtisime ja õllekest libistasime.
 

Peale ilmateate vaatamist tekkis idee nädalavahetuseks Läänemaale minna aga sellele tõmbas hiljem kriipsu peale asjaolu, et lapsel laupäeva varahommikul vaja Tartus välitöödel olla. Plaanisime ka emapoolse vanaema külastust, kuid ootamatult selgus, et naiseõde on Eestis ja tema tütrel ning tolle elukaaslasel juubelid, kuhu meidki kutsuti. Arutasime lapsega olukorda ja too arvas, et kui saab laupäeval varakult lahti jõuab ehk rongiga sünnipäevaks tagasi.

Reedene päev oli vihmane just nagu ilmaennustus lubas. Istusime enamuse ajast toas, nokitsesin moblade ja arvutite kallal. Plika saatsin lõuna ajal rongile, tagasi kodu poole jalutades hakkas kallama, sain vaevu varju alla enne kui asi õige hulluks läks. Kaminasse tule tegemise tarvis kuuri alt puude toomine toimus jooksuga üksikute vihmapauside ajal. Õhtul hakkasin eesti ulmekate kogumikku lugema ja magama ei saanud enne kui nelja ajal :P

2 comments:

  1. Paluks täpsustust, mis ulmekakoguga tegu?

    ReplyDelete
  2. Täheaeg 14 väljaanne, raamatukogu soovitusel.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!