Thursday, November 19, 2015

Toobali äpardus

See tagumine tüüp on äravahetamiseni Priidiku nägu :P
Tänases reporteris analüüsiti päris hästi päeva suurimat uudist, milleks oli Toobali riigikogust tagasi astumine. Ma pole viitsinud teemat väga põhjalikult uurida aga paistab, et lisaks kriminaalvastutuse alla kuuluvatele trikkidele nagu altkäemaksu vahendamine ja emailide varastamine sai ta hakkama tembuga, mis mujal maailmas või mõnda teise parteisse kuulumise puhul poleks erilist kõmu tekitanud. Väidetavalt alaealiste poistega vürtsikate tekstisõnumite vahetamine kinnitust ei leidnud, küll aga tekkis tõsine kahtlus, et tüübi puhul on tegu homoga, kes unustanud kapist välja astuda. Delfi päeva kild kutsub mehi Toobaliga sauna, kuna see suhteliselt ohutu koht armastuse teemadel vestlemiseks :) Minu teada on meil riigikogus vähemalt üks samasooihar nagu neid viisakamates ringkondades kutsutakse ja see pole mingit probleemi tekitanud.

Paraku keskerakonda kuulumise puhul on valijate seisukohast tegu suuremat sorti jamaga. Kriminaaluurimise alla sattumine, altkäemaksu skandaalid või muu ebaeetiline käitumine selle partei valijaid ei häiri ja vaevalt ta märkimisväärselt hääli kaotaks kui riigikohtus süüdi mõistetakse. Aga kui väide tema seksuaalsete kalduvuste kohta kinnitust leiab (ise ta pole seda ümber lükanud, mis iseenesest kostab ülestunnistusena) peab mees keskerakonna karjääriga hüvasti jätma. Valijate enamus, kes on venelased, suhtub teatavasti äärmiselt tõrjuvalt homodesse. Kui te seda väidet ei usu siis vaadake kas või venemaa U-Tube videosid kus üheks tihedamalt kasutatavaks halvustavaks sõimusõnaks on "pederast".

Minu versioon sündmustest, mis muidugi on täielik spekulatsioon, sest mul pole Edgari tagatoas pealtkuulamisseadmeid:
Tüüp kutsuti Edgari juurde vaibale kus esitati otsene küsimus: Oled pede või mitte. Kahtlustan, et Toobal hakkas veidi puiklema, aga lõpuks tunnistas et vahel on juhtunud, et saunas mõne mehe kannikatele soojem pilk heidetud. Viimane kord oli sihuke äpardus, et teine vend aevastas ja pritsis mu vedela sitaga üle. Edgari küsimusele, kas seda on võimalik tõestada suskas Priidik häbelikult anonüümselt postkasti sattunud mälupulga läpakasse ja pani ülalnähtava videolõigu käima. Kuradi KaPo vandus Edgar, seekord panid nad sauna kraani nupu peale kaamera, alles eelmine nädal avastasime Hundisilma valvekoera kaelarihma alt mikrofoni, loom oli maksavorstiga ära ostetud nagu lahkamisel avastasime.

Genosse tõmbas sügavalt hinge, patsutas Priidikule õlale ja lausus: "Nagu sa tead on meie partei ühiskonna uhkus, au ja südametunnistus mistõttu partei käekäigu nimel olen sunnitud sinult küsima nii riigikogust kui parteist välja astumise avaldust. Seltsimehed Moskvas ei mõista selliste asjadega nalja kui need avalikuks tulevad. FSB hoiatas mind sinu suhtes juba aastaid tagasi, neil muideks on sinust palju huvitavamad videod, ikkagi tipptasemel agentuur. Lootsin, et kasvad ümber või vähemalt suudad varjata oma kalduvusi aga ilmselt pole see nii. Kuna aga oled parteid pikalt ustavalt teeninud üritan sinu maandumist pehmendada näiteks toolile Brüsselisse. Seal teenid oma perseimetlemisega pigem plusspunkte, Jana ongi liiga vanaks jäänud ja ajab aegajalt sihukest paska suust välja, et sinu video on selle kõrval naljaasi. Kui sulle see ei sobi siis kindlasti saaksid mõne Venemaaga seotud kütusefirma juhatuses hakkama, sul ju kiire tankimine hästi selge nagu lehest võis lugeda.

Võib-olla ma eksin, aga julgen ennustada, et Toobal kaob kiirelt ja vaikselt Keskerakonna silmapaistvate figuuride hulgast.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!