Friday, May 27, 2016

Mazda3 - lahe ja ökonoomne !

Ekraanil paremal all nurgas on näha uskumatu bensukulu 4.5 L/100km
Lihtsalt pean kirjutama veel kord meie uuest autost, millega oleme kuu aega sõitnud. Nii mina kui tütar, kellega vaheldumisi kasutame, oleme ülirahul. Mazda3 on ikka hirmus laheda minekuga, natsa gaasi tonksad ja juba hüppab. Esimene auto millega tunnen, et võiks vähe uljamalt uhada. Ainus, mis lähedale saab oli paarkümmend aastat tagasi omatud Audi.

Äge infortrainment system (masina info ja meelelahutus süsteemi hübriid) võimaldab lapsel sõidu ajal moblalt e-raamatut või musa üle neti kuulata telefoni seaduslikult kasutamisest rääkimata. Masin seestpoolt mahukas ja istmed mugavad, isegi minu pikkune tüüp ei pea juhiistet kaugeimasse asendisse lükkama. Ka taga piisavalt ruumi.

Kõige tipuks võtab arusaamatult vähe bensu. Eile läbi linna tööle sõites tegin rekordiks 4,4l/100km, seda ilmselt küll tänu eriti soodsale rohelisele lainele. Tänane keskmine 4,5l/100km, mille fotole sain, polnud eriti viletsam. Kokkuvõttes võin kinnitada, et kui kunagi enda Hyundai mahtuniversaali välja vahetan, viskan kindlasti pilgu Mazda vastavatele versioonidele.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!