Sunday, December 24, 2017

Imeliselt valged Jõulud

Ilusat Jõuluaega !!!
See aasta on vahelduseks imeliselt valged ja lumeküllased jõulud Torontos. Kui eelmine nädal oli lihtsalt külm siis see nädal hakkas lund lubama ja eile tuli hulga enam kui ennustatud. Kogu meie pere - nii inimesed kui koerad oleme ühed vähesed, kes lume üle rõõmustavad. Enamus kohalikke ei jõua küllalt hädaldada kui paha on autoga sõita või lund sissesõidu teelt lükata. Tahaks suure sildi üles riputada, et vingumise asemel õppige sõitma ja rasvumise vältimiseks kulub veidike lumelükkamist marjaks ära :D Hommikul pilku aknast välja heites läks paljalt vaatest tuju heaks. Koerad lumest täitsa pöördes ehkki pisem proovis külmetavaid käppasid vaheldumisi õhus hoida. Mõne minutiga kas ununes või harjusid käpad, igatahes hüppas ja kargas ringi koos Kokoga.

Koerad aias hullamas, kaasa filmitud.

Kallis kaasa pühendab tänase päeva kokkamisele nagu korralikul eesti perenaisel kombeks: verivorstid, hapukapsad, ahjupraad juba susisevad. Magustoidud külmikus valmis.
Jõulukaunistusi üles riputamas
Proovin naisukest vahepeal koos koertega parki jalutama meelitada. Ilm on lihtsalt nii super ja kiiret pole kuhugi, jõuluõhtul istume traditsiooniliselt vaid oma perega koos. Külalisi võtame vastu ja ise käime külas muul ajal. Ilmateade lubab kogu nädalaks miinuskraade, juba plaanime järgmist suusaretke koos suurema sõprade tuttavate kambaga.

Hommikune kaalumine näitas 80.5Kg ehk siis kenasti stabiilselt võistlusnormis, paistab et ei suuda mind ka jõuluaeg piiridest välja lüüa vaatamata asjaolule, et viimasel ajal pole toitumist eriti jälginud. Aga kodus on lihtsalt vähem ebatervislikku kraami ja magus on üldse vastu hakanud kui Kalevi kommid ning mõru pähklishokolaad välja arvata.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!