Tuesday, March 20, 2018

Sportlik esmaspäev


Nõlvad vaatamata super ilmale tühjad
Tegelikult on seoses soodsate ilmastikuoluga viimased kaks nädalavahetust õige suusasportlikud olnud. Külma ja isegi lund on jagunud nii põhja pool suusamäel kui veidikene ka Torontos. Igatahes käisime mäge kratsimas mõlemad pühapäevad ja esmaspäevad. Muidu oli kõik tipp topp ainult parem saabas hakkas jälle pigistama, küll ühelt ja siis teiselt poolt. Sõitmist iseenesest ei seganud ainult liftiga ülesminekul pidin klambrid lahti tegema. Profist sõbra arvates on see normaalne, pidigi näitama, et saabas istub hästi tugevalt jalas nagu peab. Ma siiski eelistaks veidi mugavamat, aga samas tuleb tunnistada, et kontrolli oli hulga rohkem. Kui vahepeal sussi välja ei võtnud istus jalg teisel päeval väga mugavalt, võibolla, et niiskus venitas sisu parasjagu välja.

Tõstuki saba pole ollagi
Eile käisin üksi suusatamas, vaba päev ja selline perfektne ilm, et lihtsalt ei saanud koju jääda, ehkki tõele au andes oleks pidanud õunapuu oksi lõikama. Samas pole töö ju jänes, et eest ära jookseb nagu me kõik teame. Pealegi ei sõltu õunapuude viljakusest ei pere majanduslik heaolu ega toidulaua rikkalikus. Aiandus on lihtsalt üks tore hobi, mida võin teha just siis kui meeldib nagu hobile kohane. Esmaspäevast jäi õhtune suusatamine ära, tõstukid pandi 4:30 kinni. Koju sain kolmveerand seitse ja vaatamata ligi seitsmele tunnile järjestikusele suusatamisele tundsin piisavalt energiliselt, et pool tundi hiljem karate trenni kiirustada. Lõpuks ometi normaalne tunne tagasi, vahepeal vindus miski nohu-köha koos natukese kurguvaluga. Sihuke väsimus kallal, et tukkusin tavalisest rohkem tööl ega hakanud trenni end vedama.

Pühapäeval tegime hooaja viimase pimedasõidu
Pühapäeva õhtul oli koduteel seiklus politsei osalusel. Sõitsin nii 70'ga 60 tsoonis asulast läbi kui Acura sportmaastur hirmsa lauluga mööda pani. Mainisin kõrval istuvale sõbrale, et kus nüüd siis pollarid on ja samas lahvatas tahavaate peeglis sinipunaste tulede mäng.
Järgmise hooaja pileti
soodusmüügi reklaam
Politseimasin uhas järgi ning pidas tüübi pool kilti eespool kinni. Seisvaile autodele lähemale jõudes võtsin hoogu maha kui äkki prozhektor näkku lasti. Keset teed paigal üks suur võimas tuli, miskit muud ei näinud. Kaalusin kas mööda sõita või tee kõrvale tõmmata, otsustasin viimase kasuks. Alles viimasel hetkel nägin et politseinik hoidis keset teed seistes tuld käes. Ma küll ei tea, et sihuke kord liikluses ette nähtud, ta isegi ei viibutanud seda. Kokkuvõttes soovis meie andmeid, et tunnistaksime vajadusel kohtus. Tüüp olla 110'ga ohtliku möödasõidu teinud. Rooli taga istus jämme kuldketiga neegripoisist rullnokk, sihukese vastu küll lähen tunnistust andma, ehkki vaevalt trahv tüüpi märkimisväärselt vaesemaks teeb.

2018/2019 hooaja pilet on praegu $209 eest sooduka peal, tütrel juba ostetud, ise tellin lähemal ajal ära. Võimalust kahe poole päeva pileti hinnaga terve hooaeg sõita ei saa mööda lasta.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!