Friday, July 27, 2018

Jällekord Poissmees


Et mitte lugejate lootusi asjatult üles kütta lisan parem kohe, et poissmees vaid kolmeks nädalaks ja pealegi veel üksikisa laste ning koertega 😁 Kaasa sai lennukile saadetud, ise tulin koju ja korkisin õlle, nüüd pole vaja muretseda, et lõhnade pärast noomida saaks 😜 Tegelt peaks hakkama homseks toitu kaasa meisterdama, aga ei viitsi. Peale Berlineri mekkimist on kole mõnus aias lamamistooli peal lebotada ja mittemidagi teha. Õhtul on trenn, aga vist sai kolmapäevase hullu andmise käigus parema käe lihast veidi vigastada, täna oli sellega isegi kohvitassi valus tõsta. Ma ei tea kas teistel ka nii, aga mul annavad ülekoormust saanud lihased tavaliselt kõige rohkem tunda mitte järgmisel vaid ülejärgmisel päeval. Ainult kõhulihased ei valutanud, need mul kõige treenitumad ja mitte ainuüksi õgimisest nagu mõni pahatahtlik võiks arvata.

Ma kohe ei tea mis oma poissmehe põlvega peale hakata, nii kaua pole kodus olles seda enam kogenud. Selliste traditsiooniliste soovitustega nagu remont või aiatööd ei maksa välja tulla. Niikuinii anti korraldus aidata lapsel riiulid seinale panna. Paraku osteti need suure tuhinaga spetsiga (minuga) konsulteerimata mistõttu paigaldamisega mõningad raskused. Paljas kipsplaat nimelt neid IKEA raskeid kolakaid ei hoia isegi tühjast peast, vaja seinas olevad prussid välja peilida ja riiul nende külge kinni kruvida. Esteetilises mõttes ei sobi nad minu arust üldse mitte, aga nagu teada pole sihukese nurga alt mõtet naistega vaielda, lihtsam vaikselt omaette vandudes asi ära teha. Niikuinii on ilu vaataja silmades ja ega see pole lõppude lõpuks minu tuba. Lihtsalt otstarbekuse koha pealt lollist peast jorisesin, vihjates kuidas oleks sama või parema tulemuse lihtsamalt saanud. Patt on muidugi sihukese tühja asja pärast nuriseda kui võtta arvesse milliseid hõrgutisi kodus valmistatakse maailma parimast mustast seemnerukkileivast rääkimata. Kasvõi nui neljaks, aga kapid saavad seina!

Hullem palavus on siin viimaks järgi andnud. Kaasa suureks lootuseks oli Eestisse jahedat ja vihmast suveilma nautima minna. Nojah, ei osanud ju arvata, et ta "sajandi kuumalaine" ajaks kodumaale lendab. Pakkusin abivalmilt välja võimalust, et lähen kannatan tema asemel seda hirmsat kuumust, naine peaks ainult sel ajal minu asemel tööl käima. Minu arust igatepidi hea ettepanek, ongi proua viimasel ajal kurtnud tööalast tüdimust, saaks siis veidi vaheldust teistsugust ametit proovides. Paraku pidas ta minu pakkumist halvaks naljaks, ehkki see oli täiesti tõsiselt ja vägagi lootusrikkalt tehtud 😁 Kokkuvõttes võite soovitada mulle lahedaid tegevusi naisevaba aja jaoks, palun ainult mitte praktilisi 😏 Tänaku kihutamist Soome rallil (andku jumal talle rasket gaasijalga) ma juba jälgin nii, et paluks miskit originaalsemat 😝

3 comments:

  1. Kurat, muru oleks tõepoolest vaja niita, aga kust sa seda nägid???
    Homme ongi plaanis randa minna, ehkki ilm natu jahe, ainult +25C lubab.
    Noorem juba kokkas miskit nagu vanema käest telefonist kuulsin.
    Mustsõstrad pean ära korjama enne kui pesukarud ja koerad jaole saavad :P
    Rallit jälgisin täna põnevusega töö juures, oleks Soomes nagu sina oleks füüsiliselt kohale läinud.
    Aga tänud soovituste eest ;)

    ReplyDelete
  2. Ma hoopis vaatasin, et mu punane pea paistab selja tagant päris lõbus :-)

    ReplyDelete
  3. Nii kaugelt ei saa arugi, loodetavasti ei ehmatanud eesti sugulasi ja tuttavaid istukile :P

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!