Sunday, September 30, 2018

Tasuta WINDOWS 10 - täitsa ametlikult.

Tean, et enamus inimesi ostab endale arvuti või läpaka kus windows (või mõni muu op süsteem) niikuinii peale installitud ja juba hinna sees. Samas leidub ikka veel entusiaste, kellele meeldib ise oma juppidest arvuti kokku panna. Postitus on mõeldud just neile või tüüpidele, kel soov mingil muul põhjusel endale windows 10 legaalne varukoopia hankida. Kui pealegi tasuta ja tühise vaevaga saab, siis miks mitte? Kes arvutitemaatilist inglist jagavad, neile soovitan lihtsalt järgnevale lingile Win10-ISOFile klikkida ja omal käel originaali lugeda. Ülejäänutele annan siin eestikeelse lühikokkuvõtte.

1. Pead kasutama arvutit, millel on LEGAALNE Windows 10 versioon ja pead omama suvalist mälukandjat vähemalt 4GB tegeliku vaba mahuga (USB puhul peaks olema 8GB, sest 4GB'sel läheb osa formattimisega kaduma)

2. Kliki Microsofti ametlikule lingile  ja seejärel kastile "Download tool now", millega laadid alla faili MediaCreationTool1803.exe (hoiatustele ära pööra tähelepanu).

3. Kahekordse klikiga või Run käsuga pane programm käima. Programmil võtab paar minti su süsteemiga tutvumiseks, mille peale saad teate litsentsi kasutustingimuste kohta. 

4. Kliki ACCEPT (kui oled kole paranoiline loe enne läbi või lase oma advokaadil pilk peale visata, mis muidugi maksaks rohkem kui windows10 hiljem osta)

5. Järgmisel ekraanipildil kliki "Create installation media for another PC", ja siis kliki "Next".

6. Vali kasutuskeel ja versioon, Kliki "Next".

7. Järgmisel ekraanipildil vali "ISO File / you need to burn iso file to a DVD later" ja kliki "Next" Ignoreeri DVD osa, sest ilmselt tegelikult salvestad faili kõvakettale või USB peale.

8. Vali asukoht kuhu salvestad (kõvaketas, USB, ... ) ja faili nimi (võid ise muuta aga laiend on .iso).

9. Kliki "Finish", ISO fail hakkab alla laadima. DVD infole ekraanil ära pööra tähelepanu. 4GB ISO faili allalaadimine võtab mõned minutid ja sul ongi tasuta legaalne WIN10 koopia ISO file näol!!!

P.S. Kui teed seda enne windowse sügisversiooni välja tulemist saad tasuta versiooni 1803 (17134) kui hiljem siis saad uue versiooni 1809 (17736), mis ei pruugi tasuta olla.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!