Friday, January 4, 2019

"Minu president"



P.S. Täispikkuses intervjuu vaatamiseks klikkige järgnevale lingile

Ma ikka kipun ajast maha jääma, nägin seda intervjuud enne jõule netis, aga polnud aega kuulata. Täna läpaka taga istudes tõmbas kaasa saate ekraanile, hea oli, muidu ilmselt polekski vaadanud. Mis ma oskan kosta, äärmiselt tark ja intelligentne naine, kuulake ise. Presidendiks vist liiga tark, miks muidu osa rahvast viriseb. Eestil on ikka hullult vedanud presidentidega, kõik on olnud asjalikud. Rüütel ehk uue iseseisvusaja kõige nõrgem riigijuht aga ega temalegi midagi suurt ette heita pole.

4 comments:

  1. Minule ka president meeldib.

    ReplyDelete
  2. President peab tõestama end valinud ametnikele mitte rahvale. Eesti president on ametnik, aga peaks olema isiksus. Tark peaks aru saama, et robotil pole tahet ja aparaat ei mõtle, rääkimata sellest, et ta mõtleks seksist. Et olla intelligentne naine peab ju millestki kogu aeg rääkima väga palju ja väga väga targalt. :)

    ReplyDelete
  3. On jah rahva jaoks liiga tark. See, kuidas alguses tema välise immitsa kallal iriseti, oli üle mõistuse nõme - nagu oleks see kõige tähtsam asi maailmas.

    ReplyDelete
  4. Eesti rahvas ongi rumal, seda teadis juba Päts. Rahvas ei vääri oma häid tarku prseidente, keda neile ausalt valitakse. Tuleb ära kannatada.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!