Monday, July 8, 2019

Tantsupidu

Ega ma eriline tantsu või laulupidude fänn ole aga ema organiseeris piletid ja kuidas ma siis minemata jätaks. Kaasa kah ise omal ajal osa võtnud, huvitav näha, mida ta selles leidis, et viitsis aastaid aktiivselt tantsida. Kohale sõitsin viisaka ajavaruga, isegi jätsi jõudsin bussijaamast osta. Kõik ajavaru läks oma lolluse peale kaduma, sest viisaka nõuka taagaga eestlasena võtsin bussipeatuseni ulatuvasse järjekorda kui inimesed mainisid, et tegu ongi sissepääsu sabaga. Olles 20 mindiga väravateni jõudnud võisin tõdeda fakti: lisaks minu omale on veel kolm, mille igaühe ees vaid paarkümmend hinge. Sisse ma sain ja kohagi leidsin kohe üles.

Tule toomine
Naised
Päris lahe oli tantsimist vaadata aga tuleb tunnistada, et palju läks minusuguse amatööri jaoks kaduma. 10'st reast mingeid mustreid ei näe. Kõige ägedam oli meeste esinemine, sihuke shamaani tants manamise saatel.

Lapsed
Mehed
Vahva näha tantsijate endi elevust, rõõmu ja entusiasmi. Pole mõtet üritada kirjeldada, kes käis teab ise, kes mitte ei saaks niikuinii aru. Vaadake pilte või veel parem telekast takkajärgi. Ilmaga läks hästi, vihma ei saanud, lõpupoole tuli isegi päike välja.


No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!