Friday, November 1, 2019

Kas lõpuks ometi ...

... hakkab aru pähe tulema ja ministriks nimetamise juures osutub asjatundlikkus parteipoliitilisest truudusest olulisemaks. Ilmselt tingis sellise otsuse olukord, kus parteiliikmete hulgast lihtsalt polnud võimalik leida inimesi, kes piisavalt kvalifitseeritud ja pattudest puhtad. Uut ministrikandidaati varasemast ei tea, aga lugedes infot tema karjääri kohta ei oska midagi ette heita. Pigem tundub, et potensiaalselt võib lausa olla tegu selle valitsuse parima ministriga. Eks lõpliku hinnangu annab mehe tegevus, igatahes olen meeldivalt üllatunud EKRE valiku üle. Karu ise väidab, et kunagi olla olnud liberaal nüüd pigem konservatiiv. Tema enda vägagi sümpaatsena paistvat visiooni saate lugeda FB lehelt: https://www.facebook.com/KaimarKaru/posts/108537770587228.

Nüüd jääb vaid üle oodata, mis edasi saab ja loota, et ei oleks tegu tüübiga, kes pealtnäha laitmatu välimuse juures mingit räpast luukeret kapis ei hoia. Kui mees on nii tubli kui esmapilgul paistab võivad suuremateks karideks kujuneda suhted poliitikutega kui need üritavad ideoloogilist stampi ministri tegevusele peale suruma hakata. Üheks põnevaimaks küsimuseks saab olema e-valimised. Ei kujuta ette, et ükski tasemel IT taustaga intelligentne inimene üritaks e-valimisi kaotada, mis parteipoliitiliselt nii keskerakonnale kui EKRE'le kasulik oleks. Elame, näeme.

4 comments:

  1. vat ei tea jah. Peeter Helmest arvati kah alguses, et tema on see normaalne Helme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kes arvas? Ma küll ei arvanud.

      Delete
    2. ma tean liberaalseid literaate, kes pidasid Helmet üldiselt omasuguseks literaadiks, mis siis, et veidi konservatiivsemaks.

      Delete
  2. Mis Peeter Helmel viga on?! Tahate, et meedias kõik oleksid nagu Paris ja viljakuivati? Vähegi kainema mõistusega inimesed kaovad nii avaliku meedia areenilt, kahju on.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!