Friday, February 21, 2020

Alasti Ahvatlus pole eriti ahvatlev

Selle postitusega ma punkte ei teeni ja sõpru juurde ei saa, aga postitamata ka ei saanud jätta. Järgnev jutt peegeldab vaid minu isiklikke arusaamisi mistõttu kriitika paluks suunata konkreetselt minu isikule😉

Saabun pahaaimamatult töölt, koerad tervitavad nagu tavaliselt aga elutoa suurelt ekraanilt vaatab vastu neli porgandpaljast naist, kolm neist ülekaalus ja vormist väljas. Ei olnud saade iseenesest kogemata peale jäänud, kaasa tundub huviga jälgivat. Esialgne arvamus, et tegu dieedisaate shokiteraapiaga: mis juhtub kehaga kui ainult koogikesi ja Coca-Colat näost sisse ajada, ei leidnud kinnitust. Hoopiski olevat keegi välja mõelnud uudse kohtingusaate formaadi, kus üks osaline valib tasapisi paljastuvate kehade hulgast välja selle, kes kõige rohkem meeldib (või pigem kõige vähem ei meeldi). Kuna sattusin Taanlaste saate lõpuosa peale ei oska ilmselt kõike adekvaatselt kommenteerida, aga miks vaatajaid piinates koeral saba jupi kaupa lõigata kastides naiste kaasi vähehaaval kergitades. Võiks ju kohe paljalt areenile astuda kui niikuinii lõpus mees valib täiskomplekti alusel. Kel huvi võib Eesti telekast Kanal 11 pealt järelvaadata.

Mul pole alastuse vastu miskit aga sihuke lihapood küll vaatama ei kutsunud. Oleks siis neiud vähemalt normaalses vormis olnud rääkimata modellidest, kelle kehad silmale rõõmu pakuvad. Rannariietuse moeshowd või isegi naiste kergejõustiku võistlusi vaataks palju meelsamini kui just muud targemat teha pole. Midagi on Taani riigis mäda kui selline tsirkus rahvale peale läheb. Tegelt põnev kuidas suhtuvad erinevad häälekad vähemused: naisõiguslased ja erinevad religioossed grupid peaks ju tagajalgadel olema. Ühed ei tolereeri napimas riietuses siredasäärseid neitsikuid isegi rahvusvahelistel showdel ja mootorispordi võistlustel, moslemid ei kannata paljast ihu üldse näha sundides naisi kotte pähe tõmbama.

Saate juurde tagasi pöördudes pean tunnistama, et ainus asi mille eest punkte võis anda oli osalejate julgus ehkki see tuli kriitikameele puudumise arvelt. Mina nagu enamus meist pole perfektne aga ma vähemalt ei lähe oma puudusi eksponeerima ja üritan võimaluse piires üldsuse eest varjata. Mitte küll nii äärmuslikult, et määriks karvakasvu soodustavat kreemi kiilakale kuplile, üritaks halli habet värvida, kehakarvu vahatada, nokut suurendada või kortsukesi ilulõikustega siluda. Teemadel mida ei valda ei asu ka eksperti etendades diskuteerima, et mitte loll välja paista. Kui vanemast peast võib vormist väljas olemist õigustada mitmete asjaoludega siis noore inimese puhul tekitab see lihtsalt kurbust.

Kuna tegu oli vaid ühe saatega, pole selge kas autorite eesmärk oligi ülekaalulisi näidata või polnud Taanis parema välimusega naised nõus end tasuta kaamera ees paljaks koorima või hoopis tegu minu vaatevinklist õnnetu juhusega. Tõe huvides tuleb tunnistada, et saated olevat sooneutraalsed, paljaste naiste ja meeste valimine käivat vaheldumisi. Puudub info kas vahel toimub ka samasooliste eksponeerimine või siis zoofiilide lõbuks kitsede valimine. Huvitav mis lugejad sihukesest pullist arvavad.

P.S. Mees oli normaalse välimusega nii palju kui mina seda hinnata oskan ja otse loomulikult valis ta kõige vähemate puudustega naise.

P.P.S. Enne postitamist viskasin kiirelt pilgu peale teisele osale, kus naine meeste hulgast valis. Härrad paistsid olevat veidi paremas vormis, pigem sellised Harju keskmised. Samas jättis ikka mõlemat pidi mulje nagu oleks tegu eriti ebaõnnestunud maleva taidlusetendusega😒

10 comments:

  1. Huvi pärast otsisin veel arvustusi, oodates väga negatiivset suhtumist. Üllatus-üllatus, pigem leidsin vastupidist 😉 Ei pea kõike nii tõsiselt võtma. Kui inimesed on nõus midagi sellist tegema, siis miks mitte. Brittidel vist juba viis hooaega kerinud. Mingeid auhindu on isegi saade võitnud. Ise sattusin Õhtu saate kaudu vaatama. Uudishimust, mida see endast kujutab. Mulle just meeldis, kui erinevad inimesed olid valitud. Tänapäeva klantspiltide kõrval on tervitatav näidata, et me oleme just sellised nagu oleme. Ja ei pea sugugi häbenema seda. Ma pigem keelaks ära saated, kuhu on ainult "ilusad" inimesed pandud. Sellepärast näiteks ei meeldi mulle Hollywoodi toodetu, pigem eelistan näiteks Euroopa filme ja sarju, kus näitlejad on "päris" inimesed 😉 Kas ma vaatan saadet edasi... Ilmselt mitte. Kui... siis ühe, milles mehed "väljanäitusel" 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ära siis üksi vaata, kutsu ikka mind ka, põnev teada saada milline su maitse on ;)
      Saade kui selline tundub lihtsalt sügavalt mõttetu, mitte et mul muidu selle vastu miskit oleks. Lihtsalt kui üldse oma aega ekraani jõllamise peale kulutada, leidub palju paremat ajaviidet ;)

      Delete
  2. Milleks see tagumikku hööritavate tädide klipp iia postitusele lisatud on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No sellepärast et tema arvates võiksid ekraanil sellised tagumikke keerutavad tädid ainult olla. Muud sorti tädid hoidku eemale ekraanilt, parem kui üldse kodus istuksid.

      Delete
    2. Ei saa salata, et nagu iga täisvereline lihasööja isane eelistaks iga kell eelmainitud videot ahvatluse sarjale😜

      Delete
  3. Sul vist mingi keskea kriis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äitähh, see on minu vanuses küll armas kompliment 😉

      Delete
    2. Nunuh,tänapäeval lükkuvad kõik kriisid edasi..

      Delete
  4. Aga see on ju vägagi tervitatav, kui näidatakse saadet, kus mehed valivad kõige vähemate puudustega kehadega naisi. See annab paksudele ja koledatele naistele selge ja tugeva sõnumi, et tuleb ennast kippelt-käppelt pandavasse vormi ajada.

    ReplyDelete
  5. Arvan pigem seda, küll TT paradigma muutub kui ta avastab, et terve maailm ongi paksuks ja rasvaseks ennast söönud inimene jääb ikka inimeseks, kõhnematel on kindlasti eelised, aga neid ei jätku kõigile rasvastele. :)

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!