Saturday, April 11, 2020

Mango sünna ja põrsakeste maja.


Süles meeldib olla ... kui tuju
Kass tahab omapäi mitte rihmaga käia🐈 
Keskhommikul teatas kaasa, et täna on meie kiisu esimene sünnipäev. Uurisin, kas sel puhul torti või vähemalt kaneelikuklit saab, mingi lootus vist on. Ma saan aru, et sünnipäevalaps eelistaks ilmselt prisket rotti🐀 või vähemalt hõrku hiirt🐁, aga ta ehk ise ei saa arugi et sünnar täna. Mul vähemalt hea põhjus maiuspalasid nuruda. Kasslane teeb meil pahandust rohkem kui aastane laps, hommikul jõudis lillepotid köögi aknalaualt kraanikaussi ümber ajada. Postitan portsu pilte päevakangelasest.

Koduvalvur
Kutsikat luuramas
Mangole meeldib lösutada oma posti otsas, mis strateegiliselt paigutatud akna alla. Hea ülevaade nii tänaval liikujate kui ka koduseinte vahel lebotajate tegevusest. Toidukauss kah mugavalt käpaulatuses aknalaual, et koerad matti võtma ei pääseks. Isegi joogiallikas soriseb samas kõrval. 
Massaazhi protseduuril
Pealegi on vaja koerlasi kiusata, et nood liiga laisaks ei läheks. Aeg-ajalt luuratakse ja hüpatakse kusagilt ootamatust kohast momendiks kallale. Naksatakse käpast või pepust ja siis kiirelt kräunudes saba seljas posti otsa või voodi alla, kust valjult haukuvad koerad kuidagi kätte ei saa. Kutsikas on meil ikka veel sihuke beebi, kes nurub lähedust. Ronib diivanile, voodisse või sülle, poeb kõrvale ja toetab pea su najale ise tumedate silmadega otsa vaadates. Kui inimesi käepärast pole nurub Kokolt hellitusi. Läheb sätib end teise ette kuni too hammastega turja või seljakarvades nagistama hakkab. Kutsikas nautides vaid ümiseb vaikselt silmad endal mõnust kissis.

Kodukontoris edeneb naistel töö päris edukalt, kaasal magamistuba selleks ümber kohendatud. Rannakübar pole mitte videokonverentsi aksessuaariks vaid hoopiski täiesti sihtotstarbeline, varjab aknast aknast sisse paistvat päikest. Allkorrusel kolme ekraani taga töötavast tütrest ei tohtinud pilti teha, sest ekraanidel olevat salastatud info, äkki miski koodijupp peegeldub kusagilt pinnalt kaamerasse😜 Lõpetuseks ei saanud koertega jalutamas käies pildistamata jätta viimase aja kohalikke ehitusmeetodeid. Majasid on kokkuhoiu mõttes hakatud vineerist tegema, mõni ime kui sihukest esimese tugevama tuulehoo puhul kolme põrsakese elamu saatus tabab😏
Peale viimistlust näeb vineerist maja päris hea välja nagu kahe ülejäänu põhjal võib otsustada.
Ainult vanemad ehitised on meie tänaval veel päris kivist aga mitte petukraamist kokku pandud.

4 comments:

  1. Lapsed ja loomad on nii toredad ja neid jälgides tunned, et ükski viirus pole hirmus . Kuidagi tundub et ei mõtlegi viiruste peale sel hetkel kui näed lapsi ja loomi tegutsemas .. väga toredad pildid , aitäh . ja häid pühi !

    ReplyDelete
  2. On jah nunnud teised ... seni kui pahandust ei tee😉 Häid pühi vastu ka!

    ReplyDelete
  3. Hah, ma norin samamoodi tähelepanu, kui niisama piisavalt ei anta - ei lähe ise kallistama, vaid ronin selg ees lähemale, et teised mind nunnutada saaksid. Vähemalt ei ole üksi, vähemalt üks koer on veel selline.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja mina imestan miks naine selja pöörab kui lõpuks arvuti tagant mängimast voodisse ronin. Mõtlesin, et näitab solvumist, tuleb välja, et tahab hoopis hellitusi🤔 Miks nagu ei võiks öelda, suu on ju peas🙄

      Delete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!