Saturday, April 25, 2020

"Pildijaht": Koroonamood

Ei julgenud "Fotojahi" trademarki küsimata kasutada, "Pildijaht" ehk päästab kohtukutsest😜 Paraku ei suutnud hoiduda kahte fotot blogi üles riputamast. Nimelt pani kaasa endale täna maski pähe kui läks hommikul maitseainepoodi, lihtsalt pidin tema rahvariide teemalisest maskist pilti tegema.  Taustal võite näha: puud on ikka raagus, kirsiõied pole veel lahti läinud erinevalt Eestist. Endast oli paari päeva eest jooksugrupis postitatud talvises jooksuriietuses temaatiline maskiga enekas. Number 7 näitab mitu kuud olen võtnud osa väljakutsest "iga päev 5K". Ainult lapsed ei viitsi maske kanda, nad ju väljas rahvarohketes kohtades ei käi ka, mitte et meil siin oleks rahvarohkeid kohti jalaga segada.

Kaasa kortsutab kulmu viirusele😖
Sihukest maski peaks isegi katk kartma😱

10 comments:

  1. Sinu mask on äge. Tahaks ise ka midagi lahedat tellida, sest karta on, et tehakse kohustuslikuks, kui reegleid lõdvemaks laskma hakatakse, aga lahedad on ju igal pool läbi müüdud.

    ReplyDelete
  2. Paar aastat tagasi tütre poolt tellitud. Pean uurima, kas ta mäletab veel kuskohast. See muidugi suusamask, mitte N95 reitinguga meditsiiniline. Tavakodaniku petab ära või hirmutab ohutusse kaugusse🤪

    Tellimisega on praegusel ajal üldse kahtlane. Mu Eestisse adresseeritud kiri tuli tagasi märkega, et postiühendus Canada ja Euroopa vahel katkenud🙄

    ReplyDelete
  3. Huvitav, kas tavalisest torusallist piisaks seks puhuks, kui avaliku ruumi maskikohustus peaks tulema? Näiteks kahekora näo ette vms.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nüüd öeldakse, et parem kui mitte midagi. Ja seda mitte nii palju sellepärast, et ise suudaksid terveks jääda (kuigi suurem võimalus kui võrrelda mitte millegi kandmisega), vaid pigem, et sa ise viirust ei levitaks, ehk nagu meie peaminister ütles (kelle emakeel on prantsuse keel) when you speak "moistly" ehk siis rääkides sülge pritsid.

      Delete
  4. See koljuga suusamask ongi õhuke torusall, nagu mainitud evib sotsiaalset mitte meditsiinilist mõju ;)

    ReplyDelete
  5. Kas teil peab juba riideräbal näo ees olema? Et mis mõttega seda kannate?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kohustuslik pole küll aga soovitav. Mina niisama edvistasin, kaasa kandis päriselt ka.

      Delete
    2. Ei ole kohustuslik, ainult soovituslik. Ma rohkem kannan viisakusest, et ise viirust ei levitaks ;-)

      Delete
    3. Ma olen sama mõttega tõmmanud siis, kui poes on liiga rahvastatud riiulivahe ja pole kuhugi ka taganeda, räti näo ette. Või kui kassiir on ikkagi pidanud tulema automaatkassas midagi kinnitama, nt et ma olen alkoholi ostmiseks piisavalt vana.

      Delete
    4. See on muidugi eriti tähtis kindlaks teha, kas oled ikka kangema kraami jaoks küllalt vana :-D

      Delete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!