Wednesday, October 7, 2020

Väljakutse - vaade köögiaknast

Vastasmaja tellissein läbi vihmase pesemata akna pole just ihaldusväärne vaade,
õnneks mina palju köögi akna taga ei viibi😜
Tükk aega kaalusin kas sihukesest väljakutsest üldse osa võtta. Kööke on küll mitmeid, mida võiks omaks nimetada, aga ainult Eestis olevatest on väljavaade pildistamist väärt. Momendil seal ei viibi ja pilti teha ei saa. Mõningase otsimise peale suutsin vaid paar enam-vähem pilti leida. Siinsetest elamistest ühel polegi köögil akent ja teise vaade pole just kadestamisväärt nagu võite ülaloleva pildi põhjal isegi veenduda. Vähemalt magamistubade akendest avanevad vaated on hingekosutavad. Postitan siis ühe Torontost ja teise Eesti ajutise köögi aknast.

Eestis on esialgu ajutine köök sauna eesruum ja seal ka ajutine köögiaken,
paraku on vaade vaatamata madalale asendile pikalt parem kui Torontos.


5 comments:

  1. Kui pole midagi akna taga vaadata, tuleb organiseerida vaatamist seespool klaasi. Džungel aknalaual on muljetavaldav!
    Teisel pildil on näha, et maasikad on suisa akna taga - mugav, mugav!

    ReplyDelete
  2. Mina nägin teisel pildil kivisid :) Aga tegelikult ei segaks mind ka akna tagune müür... ikkagi kivid! Alumise pildi kivid toidavad fantaasiat, ülemise pildi (tehis)kivid korrastavad mõttetegevust...

    ReplyDelete
  3. Mul ka alumine pilt toidab fantaasiat - meenub kuldne lapsepõlv, mil naabripoiss meelitas mu nende keldrisse, mille aken oli kah tänava-tasandil, möödakablutavate plikade sääri (ja kõike muud alt ülespoole vaadatavat) vahtima:D

    ReplyDelete
  4. Rohelus tellise taustal polegi paha...

    ReplyDelete
  5. Tänud lohutamast, aga tõepoolest teeb kaasa akna avamist oluliselt raskendava "dzhungliga" vaate talutavaks. Keldriakna väljavaade (mida ei leidnud kuna ei viitsinud liiga palju otsida) maasika ja lillepeenrasse on hommikuti hubane. Eriti kui naabri kass käib mu kohvitamist uudistamas või linnud vahivad aknast sisse.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!