Tuesday, December 1, 2020

Tali tuli 1 Detsembril

1. Detsember - Kutsad tagaaias ringiratast kihutades ilmselgelt rõõmustavad!

Kui päris täpne olla siis saabus tali juba öösel, läbi une kuulsin kuidas lumetuisk raputas akent. Hommikul ärgates oli kuidagi imelikult valge. Ma muidugi ärkan suht hilja ka nii poole kümne ajal aga ikkagi. Aknast välja piiludes oli selge, et tegu ühega vähestest päevadest kui mõistlik ilma tõttu mu hommikune 5K jooks ära jätta. Aias oli julgelt 15cm lund, tee peal sama palju lumelöga, milles tossudega jooksmine just meelakkumine pole. Mobla sunnik viskas ette pildimeenutusi ennemuistsetest aegadest kui maailm veel normaalne oli. Ajab ikka morniks küll, et mingi pisike viirusejuurikas meie elu nii põhjalikult pea peale on keeranud. Minu jaoks personaalselt kõige ebameeldivamaks momendiks reisimise muutmine praktiliselt võimatuks. Mis siis ikka, vaatame pilte, imeme näppu ja loodame, et suveks on maailm jälle lahti!

2019 1.Detsember - Matkamas Marsil😜, tegelt Hawaii liiva ja laavakõrbes


2018 1.Detsember - Mehhikos Vaikse Ookeani rannikul

3 comments:

  1. Kirjutad, et ...Ajab ikka morniks küll, et mingi pisike viirusejuurikas meie elu nii põhjalikult pea peale on keeranud...
    Kuna paistad ka uskuvat, et see koroonaepideemia päriselt nii hull on, siis panen siia ka oma arvamuse.
    Kuulun,muide ka nende hulka, kes on veendunud, et koroonaepideemiat ei ole. On vaid PCR-testi epideemia. Ja samal põhjusel ei kanna ka maski. Ja usuga pole siin midagi tegemist, olen täiesti uskmatu ja kahtlen kõiges ja kontrollin kõik faktid ja väited isiklikult üle. Ja mõtlen oma peaga, erinevalt paljudest kes ei mõtle oma peaga, vaid usuvad kedagi. Olen muuseas TPI kõrgema haridusega insener.
    Ja põhiargumentideks on mul:
    1. Üldine suremus ja suremus viirushaigustesse ei ole tõusnud võrreldes varasemate aastatega. Seda elementaarset fakti varjab meie valitsus ja massimeedia hoolega. Kuigi terviseameti kodulehelt leiab selle kergesti üles.
    2. PCR-test ei ole mõeldud viirusnakkuste diagnoosimiseks, nagu ütles juba selle leiutaja Kary Mullis, Nobeli preemia laureaat. Sellega võib saada vajadusel suvalisi tulemusi. Pikemalt võid lugeda telegram.ee saidilt, kus on selle kohta palju artikleid.
    Näit. - https://www.telegram.ee/teadus-ja-tulevik/dr-stefan-lanka-iii-osa-kriitilised-kusimused-mis-suudavad-koroonakriisi-kiiresti-lopetada
    Või, kellele inglise keel rohkem meeldib: The COVID-19 RT-PCR Test: How to Mislead All Humanity. Using a “Test” To Lock Down Society - https://www.globalresearch.ca/covid-19-rt-pcr-how-to-mislead-all-humanity-using-a-test-to-lock-down-society/5728483
    3. Maskid, mida kästakse kanda, ei kaitse tegelikult viiruste eest ei kandjat ega teisi. Et ennast viiruste eest kaitsta, on vaja ikkagi hoopis tõhusamaid kaitsevahendeid. Spets. maskid, mütsid, kombinesoonid, kindad, jalanõud jne. Nende pealepanemise, äravõtmise metoodikat. Ja kõik muidugi ühekordsed. Selle kohta on muidugi ka palju infot, Youtube filme jne.
    Ja ühelegi neist mu 3-st väitest ei ole valitsus, selle teenistuses olevad nn.teadlased ja massimeedia vastanud. Selle asemel püütakse seda kõike varjata. Praktiliselt kõik sunnimeetmed põhinevad vaid positiivsete PCR-testide hulgal.
    --
    Arvan muide, et selle nn. koroonaepideemia põhieesmärk on ikka hiiliv üleminek diktatuurile. Siit ka massilise võltsimised USA valimistel.
    Nii, et ootame, mida kohtud otsustavad. Need on enamuses nn. demokraatide käes. Rohkem lootust peaks olema ülemkohtus. Edasi otsustab juba see, kelle poolt on relvajõud jne. St. et edasi terendab juba kodusõda. St. et asi on naljast ikkagi väga kaugel.
    Vaata näiteks Youtube kanalit - Bill Binney on Election Fraud, DEWs & Implants - https://www.youtube.com/watch?v=1tUBi8OE9to
    Ja muidugi soovitaks K.Hortoni kanalit tervikuna vaadata, tal on seal mitme aasta materjal - Dr. Katherine Horton - Stop 007 - https://www.youtube.com/c/Stop007/videos
    Aga infot valimiste massilise võltsimise kohta on muidugi lõputult kui silmad-kõrvad lahti teha.

    ReplyDelete
  2. Ja lisaks veel, et Katherine Horton on Oxfordi haridusega elementaarosakeste füüsik, doktorikraadiga, töötanud Šveitsis elementaarosakeste kiirendil, Šveitsi kodanik, sünnilt Rumeenia ungarlanna, emigreerunud vanematega Saksamaale, õppinud Inglismaal Oxfordis ja räägib peale muude keelte väga ilusat Oxfordi inglise keelt. Nii, et lausa lust kuulata ja vaadata. Sest ta on ka muidu väga ilus ja sümpaatne naine.
    Ja tegelikult tahaks ka teada, kas sa mõned mu väidetest suudad ka argumenteeritult ümber lükata. Sest siiani ei ole ma kelleltki veel argumenteeritud vastuväiteid saanud. Ja neid küsimusi (ja veel paljusid) on esitatud ka avalike kirjadena valitsusele.
    Avalik kiri Eesti vastutavatele isikutele seoses COVID-19-st tingitud kriisiga - https://www.telegram.ee/eesti/avalik-kiri-eesti-vastutavatele-isikutele-seoses-covid-19-viirusest-tingitud-kriisiga
    ja
    https://www.telegram.ee/eesti/ii-avalik-kiri-koroona-valehaire

    ReplyDelete
  3. Ja veel üks mõte selle PSR-testi teemal, millega meil ju kõiki neid sunnimeetmeid põhjendatakse ja hirmuõhkkonda luuakse. Nimelt võetakse proov ninast, limanahalt. Kuid loogiliselt võttes on ju limanahk, nagu kogu ülejäänud nahapind, keha välispinnaks. Nina kaudu pumpame ju pidevalt läbi tohitutes kogustes sissehingatavat õhku ruumist. sama hästi võiks ju proovi võtta naha pinnalt või ümbritsevast õhust. Ja kui ruumis peakski viibima mõni viiruste levitaja, siis loomulikult saavad ka paljud teised selles ruumis viibijad positiivse tulemuse. samas kui nad ei ole veel tegelikult nakatunud. Nakatumiseks peaks viirus siiski suutma läbida limanahad, tungima verre, siis üles leidma sobivad rakud, läbima ka raku väliskesta, ümber programmeerima raku DNA, et see hakkaks tootma viiruseosakesi. Siis peavad need väljuma rakust ja nakatama järgmisi, et muutuda viiruselevitajaks jne. Vahepeal on aga valvel ka inimese enda immuunsüsteemi rakud. Seega kokkuvõtteks - ka PCR-testi võtmise metoodika on põhimõtteliselt vale. Lükka ümber see väide kui suudad.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!