Monday, September 20, 2021

Metsast tagasi.

Agawa Falls juga
Killarney ahelik ja järv

Mõni foto põhjusest miks ma paar viimast nädalat pildilt maas olin😏 Kohati lihtsalt polnud mingit levi ja kui paar korda oligi ei viitsinud moblaga netis surfata. Emailidele viskasin kaks korda pilgu peale. Uudisi põhimõtteliselt ei vaadanud, eks ma näe sealtki kui raketid üle tuhisevad ja tuumaseened tõusma hakkavad. Miski muu pole ju oluline kui tsivilisatsioonist eraldatud oled. Aktiivsusmonitori põhjal sai iga ainumas päev matkatud, ka vihmaga. Eks ma tasapisi hakkan neist kirjutama, tean küll, et huvitab väheseid, rohkem nagu endale mälestuseks. 

Lake Huron - Chikanishing

Vähe sihatseid hullusid, kes töölt vabaks võtavad, et rasket füüsilist pingutust harrastades ja nälga tundes ühiskonnast eemal olles looduses end õnnelikult tunda. Täna koju jõudes kaalusin nalja pärast peale sööki, isegi täiskõhuga mitu kilo kergem. Karu ei näinud, madu lõi hambad saapa ninasse kui videot tegin, kotkaid nägin ja meeletus koguses koopaoravaid. Ilmad olid üldiselt head, mõni vihma päev ja mõni tugeva tormiga nii et tahtis telgi ära viia. Jällekord leidis kinnitust fakt, et September on parim matkamisekuu siinseil laiuskraadidel. Temperatuurid päeval 15 ja 25 vahel, öösel 10-15, hea telgis magada, putukaid enam pole, vesi ikka veel mõnusalt soe. 

Agawa lahe 5km pikk pea inimtühi liivarand

Kaasa pildistab tütart koeraga Ülemjärve lainete taustal

Baldhead jõe suue kõrgelt kaldakaljult nähtuna


2 comments:

  1. Mulle megalt meeldib alati teie matkadest lugeda. Ära tee ennatlikke järeldusi, et ainult endale.

    ReplyDelete
  2. Äitähh plika, kohe soe tunne, et kellelegi teiselegi matkateema tore ja põnev! Reisimiste ja matkamistega kipub nii olema, et seda peab ise läbi elama, teiste lood ja pildid kahjuks ei suuda kogetud elamusest pooltki edasi anda. See üheks põhjuseks, miks üksi pole nii huvitav, pole kellegagi elamusi ja mälestusi jagada.

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!