Tuesday, July 29, 2014

Kübe kummalisi juhtumusi

Kummalise välimusega tomatid,
paraku peavadki sihukesed välja nägema.
Viimasel ajal on mul kodus toimunud mõningad kummalised asjad. Näiteks avastasin kassi liivakasti tühjendama asudes, et seal hulk hiiresitta. Kas hiired on tõepoolest nii jultunuks läinud, et käivad kassi liivakastis asjal. Plastikust kast ise selline kinnine auguga üleval nii, et kui hiir ka sisse kukub siis välja kohe kuidagi ei saa. Hiirest aga polnud lõhnagi. Kui jätta välja läbi "wormhole" paralleeluniversumisse suundumine jääb ainult kaks võimalust, kuidas näriline õhku haituda sai. Mõlema realistliku variandi puhul on kassil oluline roll. Hiir kas rändas välja Puma kõhus või siis kasutas kassi hüppelauana. Igatahes oleks tahtnud näha kiisu üllatunud ilmet kui pissikastist hiir vastu vaatas:)

Eile töölt koju jõudes avastasin, et Koko oli koeratembuga hakkama saanud. Tekk minu ilusti ülestehtud voodis pesataoliseks nutsakuks hunnikusse kaabitud. Koer paraku ilmselt ei jäänud oma saavutusega rahule, sest põõnas voodi kõrval ametlikus pesas pea mingil kahtlaselt tuttaval kergemat sorti riidetükil. Lähemal uurimisel selgus, et tegu kaasa öösärgiga, mis ilmselt padja alt leitud ja koduse lõhnaga pesasse kaissu veetud.

Enne karate trenni panin saiamasina käima, koju jõudes levis hõrgutavat küpselõhna ja peale koera jalutuskäiku oligi värske mitmeterasai valmis. Paraku midagi nats valesti läinud, sest keskmisest vähem kerkinud, võibolla olin liiga palju jahu pannud. Maitses igatahes nii hästi, et ajasin enne magamaminekut kolm koduse küüslauguvõiga kaetud paksu viilakat kerre, loputades need piimaga alla. Värskelt küpsetatud kuum sai sulava küüslaugu võiga on nauding, millega väheseid toite saab võrrelda.

Hommikul ärkasin, panin mobla äratuse kinni, sulgesin momendiks silmad ja ajasin end üles. Kohvimasinat peale pannes kukkus karp lahti, 40 mintsi oleks nagu koer keelega tõmmanud, tavapärase x:55 asemel ilutses pliidi kellal x+1:32, aeg mil peaks uksest välja astuma. Nüüd läks kiireks, riided selga ja koer jooksuga välja. Loom vist mõistis kui kiire mul on, jõudis 2 minutiga paar korda pissida ning julga maja ette murule poetada, mille koristamise jätsin pealelõunaks.

Hambaid pestes toppisin toidu kotti kaasa ja kallasin kohvi termostopsi. Kiirkontroll, mobla, laadija, rahakott, võtmed, viimane pilk köögis istuvale koerale ja jooksuga autosse. Rekordilise 12 minutiga olid tavaliselt 40 minti võtvad kodused asjatoimetused tehtud, hommikusöök ja netis surfamine jäid muidugi ära. Kimasin tavalisest veidi kiiremini aga mitte hullult, mõned minutid hilinemist pole väärt kortsus autot. Vaatamata ootamatule teesulule, mille lahendasin toidupoe parkimisplatsist diagonaalis läbisõiduga, jäin kokkuvõttes vaid 8 minti hiljaks. Alles tööl oli aega mõelda, mis juhtus. Kontrollimisel selgus, et äratusaeg oli õige, arusaamatu kuidas olin teistkordse plärina maha maganud, mul ju automaatkordus peal. Hea isegi et ainult pool tunnikest sisse magasin.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!