Sunday, May 28, 2017

Puhkus!

Ei saa kordamata jätta seda imearmast ja lõdvestust pakkuvat sõna: PUHKUS. On ikka hullult mõnus tunne õhtul magama keerates moblal äratus kuuks ajaks maha lülitada ja hommikul linnulaulu saatel voodis silmi avades kõrvalolevat pilti aknast näha. Vedelesin kümmekond minutit voodis, et täiega nautida tunnet, ei pea teki alt välja ronima kui ei viitsi.

Kui kofeiini nälg liialt tunda andma hakkas kobisin allkorruse kööki, panin Presidentti kohvi peale ja saiad juustu ning vorstitükkidega mikrosse. Seni kui kohvimasin susises tegin sauna eesruumis hommikuvõimlemise mõttes päeva esimesed seeriad pumpamist, kõhulihaseid ja plankimist, mis pildi oluliselt selgemaks lõid.

Kohvi ja võileibu nautisin läpaka taga netis surfates, elu nagu lillepidu kui keegi ei keela, et toitu ei tohi voodisse tassida :P Eelmisel päeval toodud teleka häälestamine võttis veits aega, sest puldi nupud jupsisid andes ühendust just siis kui pähe tuli ehk tavaliselt mitte esimese vajutamise puhul. Kaasa ei aidanud ka fakt, et enne telekat seadistanud Starmani tehnik oli vene keelsete instruktsioonide peale lülitanud. Muidugi sain lõpuks käima, õhuantenniga näen vaid nelja kanalit (ETV, ETV2, Kanal2 ja TallinnaTV), aga sellest on küll, ega ma puhkusele telekat vaatama tulnud.

Kui avastasin, et voodikapp oli noorema lapse tuppa tagasi viidud ja tema voodilamp kole kuuma vana pirniga, otsustasin Järve keskusest läbi hüpata. Miskit põrutavalt põnevat voodikappide osas ei leidnud ja vaatamata laiale lampide valikule oli vaid üks, mis enam vähem sobis. Kahjuks punane, kaalusin veits, kuid nähes 12 eurost hinda, võtsin ära. Kui lapsele ei meeldi, panen kuhugi mujale.

Ilm oli ilus, sõitsime suvilasse, kus rohi õige pikaks sigunud. Sain vikatiga niitmist harjutada ja võtsin suurema osa krundist puhtaks. Paraku loksus esimese vabariigi aegne ääretult hea ja vahe tera varre otsas, peab ära parandama. Lõkke ümbrus vajab korrastamist aga selle otsustasin järgmiseks korraks jätta. Mere äärde ei hakanudki minema, ilm oli kole külm. Selliselt siis möödus esimene puhkusepäev.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!