Sunday, April 17, 2011

Süstaost 2

Ei, ma ei ole lolliks läinud, vähemalt oma arust mitte:) Ehkki tõele au andes kahe päeva jooksul kahe erineva süsta ostmine võiks inimest klassifitseerida ostuhullu või siis vähemalt mõnevõrra ebastabiilse psühholoogiaga isendite hulka. Eriti kui võtta arvesse fakti, et mu plastsüsta kogemused piirduvad vaid korra sõbra omaga Eestis Penijõel sõitmisega. Presentsüstaga olen korra üritanud Naissaarele minna (laine ajas poolelt teelt tagasi) ja lisaks neljandas või viiendas klassis vanematega paaripäevane süstamatk Pärnu jõel. Ehkki oli tore ei tekitanud see tol ajal minus erilist vaimustust, just nagu telgis ööbiminegi - aga inimene muutub.

Eilsest olen igatahes kahe süsta omanik, too teine pole küll veel kohale jõudnud aga juba teel ja peaks mai esimesel nädalavahetusel olema vettelaskmiseks valmis. Tegelikult on ju vähemalt kahte süsta vaja kui järvele proovima minna, üksi oleks igavavõitu. Eile läpakal süstade teemal surfates sattusin Searsi kataloogi lehele ja ei uskunud oma silmi kui leidsin, et neil on süstad väljamüügil, niigi soodsast hinnast sel nädalal veel $100 maha. Kuidas ma küll eelmisel päeval seda ei märganud. Kergendusega avastasin, et minu Costcost ostetud süst oli seal siiski $150 kallim ja ilma mõlata.

Aga valikut nähes oli kohe selge, et ostan ühe veel, ainus küsimus millise. Pursuit 80 $200, Pursuit 100 $300. Vahe on pikkuses millest sõltub nii transportimise mugavus kui ka manööverdamise lihtsus. paistab, et 10 jalane ehk 3 meetrine süst on just selline universaalne, mis sobib nii jõele, järvele kui merele samas kui 8 jalane 2.4 meetrine ikkagi põhiliselt jõesüst. Asja otsustas lõplikult kui käisime lapsega katsetamas kas meie ostetud süst mahub autosse nii, et peale selle inimene tagumisel istmel saab istuda - sai küll, ruumi jäi kummastki otsast isegi paar senti üle. Seega tellisime Pursuit 100 ja mõla, sest seekord polnud miskit muud komplektis kaasas. Nüüd jääb vaid üle head ilma oodata! Tehnilistelt andmetelt on see süst peaaegu eelmise koopia nagu võib pildilt näha.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!