Thursday, January 1, 2015

Head Uut Suusa Aastat :)



Videoklipil on näha kuidas ma Eestis saabunud uue aasta puhul üritan ebaõnnestunult A. LeCoq õlut pauguga avada, taustaks Eesti TV aastavahetuse ülekanne. Peaaegu nagu oleks kodumaal, laual ju verivorstid, kartulisalat, must leib, ... jne ... :) Kohalikku aastavahetust tuli veel seitse tundi oodata.

Peale eilset vana aasta ärasaatmist oli eriliselt mõnus pikalt sisse magada. Kui lõpuks end voodist välja ajasin sai viimane "Presidentti" kohvipakk avatud, et uue aasta esimene hommik väärika joogiga vastu võtta. Tuleb jällekord tunnistada, et siinsed kohvid ei saa ligigi soomlaste tavaliselegi purule. Maitse erinevus tuli eriti selgelt esile, kuna olin viimase nädala kohalikust (Colombia muidugi originaalselt) oast jahvatatud pruuni vedelikku lurpinud. Tegin kohvi ühe suure kaasalt kingiks saadud Iitaka "Satumetsä" tassi jagu. Et jook kauem kuum püsiks ja saaks täiega nautida, ajasin tassi mikrokas kuumaks enne kui kohvi sisse kallasin. Eelmisest õhtust järgi jäänud pasteedivõileivad sobisid oivaliselt kõrvale. Sel ajal kui kaasa uue läpakaga mängis vaatasin mina enda omal mäesuusavideote juppe. Lõpuks panin käima kultusfilmi "The thin line", mille teemaks kõigi suusaalade "kuningas" ehk kiirlaskumine.



Hea ettevalmistus õigele lainele häälestamiseks, sest pealelõunal suundume koos tuttavatega mäele. Juba peale esimesi kaadreid tuli tahtmine asju pakkima hakata ja suusad autosse tassida. Paraku lapsed ikka veel põõnavad, vist eilsest peost rohkem väsinud kui täiskasvanud. Täna hommikul või õieti juba eile öösel valmistas meile ebameeldiva üllatuse moblaoperaator, millegi pärast kaotasime data ühenduse niipea kui uus aasta saabus. Hommikul kontot kontrollides tundus, et kõik peaks nagu korras olema, plaani polnud muudetud ja teoreetiliselt oli meil ikka data olemas. Võrguga ühendust siiski ei saanud, loodetavasti tegu mingite võrguseadistuste muutusega, mis tuleb alla laadida. Loll ainult et enne ei teatatud, googeldades selgus, et me polnud ainsad selle probleemiga. Ehk laheneb iseenesest, kui mitte siis peab klienditeenindusega ühendust võtma, mis alati üks igavene kepp on, sest neil pole piisavalt inimesi sellega tegelemas ja need kes on ei valda teinekord riigikeelt piisavalt hästi :P

1 comment:

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!