Tuesday, December 30, 2014

Töö ja Vile üheskoos


Töö pole kunagi kedagi tapnud
aga milleks riskida :)
See loosung päris korrektne pole. Tegelikult tapab raske töö ilmselt rohkem inimesi ameerikas kui autoõnnetused, sest kuidas siis muidu vaadata ületöötamise stressist tulenevaid infarkte ja südamerabandusi. Eelmine nädalavahetus puutusime selle faktiga otseselt kokku kui üks tüüp ootamatult tööle ei ilmunud. Järgmine päev oli seinal kuulutus, et mees on lahkunud elavate kirjast. Tegu oli meistriga, kes punnis pidevalt kohal käia, et rohkem raha teenida nii pere toetamiseks aga rohkem hasartmängu sõltuvuse tõttu. Tüüp lisaks pidev muretseja, mis meie töö juures täiesti arusaamatu aga mõned inimesed lihtsalt on sellised. Lohutuseks võib vaid mainida et ta suri tehes seda, mida kõige rohkem siin elus nautis - sai kasiinos südamerabanduse.

Eelmine nädalavahetus oli minul igatahes tööd ohtralt rohkem kui vilet, käisin töökohas 4 ekstra 8 tunnist vahetust kolme päeva jooksul. Õnneks pole eriti kurnav, lihtsalt peab kohal olema, minu jaoks nullstressiga. Muidu poleks viitsinud aga esiteks polnud suusailma, liiga soe ja vihmane, ning teiseks sain selle eest kaks nädalat vabu päevi juurde kui eelmise nädala ekstra päev ka juurde lüüa. Detsembris olen juba neli vaba päeva suusatamiseks võtnud. Lõin kiirelt kokku oma järgmise aasta vaba aja ja juba praegu on mul rohkem kui kolme kuu jagu, nii palju pole aasta alguseks veel kunagi koguda jõudnud. Detailidesse laskudes on kolm nädalat ametlikku puhkust, kaks nädalat personaalseid päevi ja üle seitsme nädala ületundidega teenitud lisapuhkust. Seega saab järgmine aasta üks mõnusalt logelemise aasta tulema, sest ma kavatsen kõik selle aja puhkusena välja võtta nagu tavaliselt.

Aasta algusest hakkab vile ehk suusatamise hooaeg. See nädal plaanin peale aastavahetust kaks korda mäele minna, ilmselt reede ja pühapäev. Tegelikult pean kodurahu huvides osa "vileajast" remondile kulutama. Ausalt öeldes hakkab endal ka juba piinlik, et pole vahepeal viitsinud eriti liigutada. Möödapääsmatult hädavajalikud tööd tehtud aga ülejäänud on venima jäänud. Kaasa mul kah selline malbe, kes ei käi pidevalt pinnimas, et miks juba valmis pole, aga pole mõtet katsetada kaua tema kannatus vastu peab. Nüüd olen oma remondikavatsusest avalikult blogistanud kah, pole enam võimalik vaikselt nagu muuseas edasi lükata, ehk sunnib see mind tõsisemalt asja ette võtma :)

Hea nali, minu puhul võiks "looking porn" asendada "mängin Battlefieldi" :D
Aga siis läheb pool inglise keelsest killust kaduma ;)
See muidugi ei tähenda, et sobiva ilma puhul ma mäele ei tormaks või vahel arvuti taga teismelisi üle maailma Battlefieldis virtuaalselt ei notiks. Tegelt on mängureid igas vanuses nagu olen ka enne kirjutanud, isegi spetsiaalsed serverid vanemale generatsioonile, kelle reaktsioon enam nii kiire pole. Aga mina üritan ikka keskmise tasemega mängijatega sammu pidada, no ei saa end ju vanaks tunnistada:)


No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!