Thursday, April 2, 2020

Hädasti vaja aurulennu tossusid!

Oleks mul Vaporfly'd poleks probleem
3.4 meetrist sammu sutsu pikemaks venitada😜
Kallid inimesed kas pole tore kui sellessinatses koroona mustade pilvede varjus asuvas hädaorus üks ere lootusekiir paistma hakkaks. Aga et too lausa lõõmama plahvataks vajan ka teie abi uue särava Eesti jooksutalendi rekorditabelitesse kirjutamiseks. Kui te veel pole aru saanud siis jutt on ikka minust enesest, kes täna Aprillikuu esimesel päeval issanda kahetuhande kahekümnendamal aastal üritas 5 kilomeetri maailmarekordit purustada.

Ma ei kahtlegi, et ettevõtmine oleks edukalt kulgenud kui vaid saanuksin kasutada noidsamuseid dopingumaitselisi Nike Vaporfly jooksutossusid. Paraku pidin oma mitu aastat vanade kotadega napilt rekordile alla vanduma. Kas pole piinlik, et puhast tõugu valge mees peab rühkima vanaisa kalossides kui musta mandri eliit irvitades maailmaklassi tossudes sõna otseses mõttes lendleb. Mis oleks ägedam kui üks ehtne Eesti nimi rekorditabeli esireale kõigi nende tahmanägude ette kirjutada! Toetajate soovi korral võin praeguse kekatsliku famiilinime konkursi käigus klassikaliselt eestlaslikuks muuta, noh nagu näiteks Mets, Tamm, Järv, Helme, Ratas, Ivanov või isegi Savipäts. Kui kasiinokunn piisavalt pappi pritsib olen nõus kasvõi Karuks hakkama😛

Haletsusväärsed rekordiürituse käimad
Nüüd kõige tähtsama osa juurde. Võiks lausa teha kaks erinevat fondi: ühte panustate selle nimel, et mulle sobiv nimi panna. Ma pole veel päris kindel kuidas seda orgunnida, kas näiteks võiks nime tähed ükshaaval järjekorras oksjonile panna või korraldaks asja demokraatilisemalt. Asjatundjate nõukogu pakub välja 10 kõige sobivamat nime ja igaüks võib oma pangaarve kaudu hääletada: mida suurem ülekanne seda mõjukam hääl. Tossude muretsemine pole sihuke naljategemine, et lihtsalt jalutad Sportlandi. 
Praegu oleks ju lausa eluohtlik, võidaks isegi arreteerida liigse sotsiaalse läheduse põhjustamise eest. Mind oleks vaja kõigepealt lennutada firma esindusse (kus iganes maailmas see asub), et seal kõigist konnasilmadest täpne mõõt võtta. Järgmine kord tahan ju personaalsete jalatsitega ikka kindla peale välja minna mitte paarkümmend meetrit peale starti lonkama hakata ja pooleli jätta.
Arve number EE00005KILDIMMREKORD,
viitekoodid EHTEESTINIMI ja LENNUTOSSUD.

Tegelt pean tunnistama, et maailmarekord 12:51 viie kildi jooksus, mille Joshua Cheptegei roosade Nike Vaporfly tossudega jooksis käesoleva aasta 16 veebruaril on täiesti ulmeline ja mulle arusaamatu. Isegi suht mugava hübriidrattaga nõudis selle distantsi läbimine 14 minutiga sutsu vajutamist. Ma lihtsalt ei suuda ette kujutada 5 kilomeetri jooksul pea 2 meetri pikkust sammu 200'se tiheduse juures. Aga ega ma suuda ka kujutada ette kuidas on inimene võimeline sööma minutiga 5 burgerit või 119 kolmandikliitrist õllepudelit 6 tunni jooksul nahka jooma😲

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!