Otsustasin jagada asjatundja VIDEOT sellest kuidas keemik toidukaupa ja põhimõtteliselt ka iga muud väljastpoolt tulevat kaupa peaks desinfitseerima kui tahab paranoiliselt vältida pea igasuguse kauba kaudu nakatumise võimalust. Pean tunnistama, et ise küll ei viitsi nii põhjalikult mässata kuna esiteks oleme ilmselt selle tõve juba läbi põdenud ja teiseks mu siinne pere pole ohugrupis. Aga hea teada kui kunagi tulevikus mingi hullult nakkav ja tappev viirus peaks välja ilmuma. Ohugruppidel siiski soovitaks selliselt talitada. Põhjus väga lihtne, vaadake olukorda laiemas perspektiivis: kui arvate, et elu või paremal juhul väga vastik, raske ja pikaajaline haigus on väärt poolt tundi kaubaga mässamist siis soovitan videos ettenäidatud toiminguid järgida. Kui teil ohugrupis olles savi oma elust ja tervisest, pole mõtet lingil klikkida ja aega viita😉 Kodus püsimise ja igasuguste kontaktide vältimine on otse loomulikult eelnevaga kaasaskäiv nõue. Samas korra päevas väljas värske õhu käes jalutamist pean igas mõttes kasulikuks, lihtsalt peate vältima võimaluste piires igasuguseid kontakte inimeste ja esemetega ning koju tulles käed hoolikalt ja kaua pesema.
vaatasin ja tekkis kohe küsimusi , et kuulsin et 80% viin pidi olema liiga kange viirusele pidi ainult põletama selle ümbritseva osa ära ja tekitama mingi kiletaolise asja kus sees viirus edasi elab aga kas ta ka sealt nakatada saab? kui need karvased asjad seal on kannatada saanud millega ta muidu nakkab .. täitsa segamini värk , aga muidugi seebilahusega pesin täna apelsinid … päris normaalne
ReplyDeleteMa olen ikka väga lohakas pesija olnud, äkki seepärast immuunsussüsteem nii hästi treenitud, et sai ka sellest viirusest nigu naksti jagu. Nüüd olen hakanud koduse surve mõjul puuvilju pesema 😜
ReplyDelete