Friday, April 10, 2020

Kümme ja Kalmaari rõngad ja Lendahvi mahlane Perse

🍺Täidlane ja filtreerimata (tsenseerimata)
Lendahvi mahlane perse viib keele alla😋
Suure reede puhul kohendasin klassikute hüüdlauset "Sada ja seened" enda maitse järgi. Kõigepealt käisin jooksmas. Peale kolmekildist soendusringi tütrega mõtlesin proovida esimest korda see aasta kuidas 10K tundub. Ilm kah sihuke mõnus: paar kraadi sooja ning kerge pilvitus. Mingit ajalist eesmärki polnud mõttes, no alla tunni ehk ikka jaksaks. Algus õige rahuliku tempoga, viispool minti kildi peale. Sügav hingamine, jalad jooksid ise, küllap aitas kaasa pikk eelsoendus, mis oli mootori korralikult käima tõmmanud. Valisin tavapärasest veidi erineva trajektoori üritades võimalikult pikalt jõe orus joosta. Esimene pool vastu tuult, algul isegi nats jahe, hea et fleece vest seljas ja müts peas. Teine pool allatuult oli päris lihtne, tempo läks kiiremaks ehkki jõudu juurde ei pannud. Isegi paar tõusu sai pea sama hooga võetud. Lõpus tuli mõte sutsu rohkem joosta, et veerand maratoni distantsist saaks läbitud.

Kui kella kinni lõin pingis täpselt 11 KM ette, Huawei ajaks 56:12, keskmine pulss 162. Äpp soovitas sihukesest pingutusest taastumiseks 82 tundi puhata. Julgen väita, et tavaline 5K 4:50'se tempoga väsitab enesetunde põhjal otsustades rohkem. Enne viirusevärki peas olnud ja vahepeal maha maetud poolmaratoni mõte hakkas jälle nina mullast välja ajama. Tegelt jooksin täna üle 14 kildi, ehkki esimesed kolm soendustempos: enesetunne täitsa normis. Korra käis peast läbi mõte poolmaraton ära teha, kaine mõistus sai siiski võitu. 5 kildi pealt otse 21 peale hüpata pole eriti tark käitumine. Pole ju kellelegi lubanud, et tingimata poolmaraton ära joosta. Enne soovitav mõned 10 kildised otsad, ehk üks 15 kildine ka ja siis võib proovida. Jooksen ikka enda mõnutunde pärast mitte teistele näitamiseks, ehkki blogipostitusi lugedes hakkab vähehaaval endalgi kahtlus tekkima😋 Vist hiliskeskea kriis, kus noorematele vaja näidata, et halli turjaga kiilakat gorillat ei maksa veel maha matta💪

Peale dushi all käimist oli tunne nagu noorel Kreeka jumalal. Kere tegutsemislusti täis aga keegi pereliikmetest vedu ei võtnud. Mis ikka, premeerisin end postituse pealkirja kohaselt kalmaari rõngaste (Äkki keegi teab mis "calamari" korrektne eestikeelne tõlge on) ja lendahvi mahlase persega🐵 Rikutud fantaasiaga kodanikud võivad arvata, et hakkasin interneti vahendusel eriti räiget porri vaatama😱 Kurvastuseks pean tunnistama: tegu on lihtsalt noorema tütre poisssõbra kummalise maitsekalduvusega. Too oli enne viirusepuhangu algust mõned õlled külmikusse unustamud. Raiskamise vältimiseks ja ruumipuuduse õigustusega olen neid varusid vähehaaval likvideerinud. Tänase (üllatavalt hea filtreerimata "täidlase" IPA käsitööõlle - kuradi hipster selline!) nimeks oli "Flying Monkeys Juicy Ass".

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!