Sunday, February 20, 2011

Puhkusel!!!

Täna hommikul sõitsime välja Torontost ja jõudsime kohale Mt. Ste. Anne suusakuurorti. Varahommikul nägi meie elutuba just nii välja enne kui asju autosse tassima asusin. Suusad olid juba õhtul kasti pandud aga muu kraam vedeles kenasti põrandal kohvrites, mida kass tolliametniku huviga inspekteeris nagu pildilt võib näha. Teine pilt võetud just moment enne startimist läbi avatud pagasiluugi, kraam ja pere juba autos.

Aga mis sai meie kallitest koduloomadest??? Õnneks tulid appi eesti noored, kes siin ülikoolide juures tudeerimas ja töötamas. Sugulussidemed muidugi tulid ka kasuks:) Igatahes kuulsime koju helistades, et kutsa oli küll veidi kurvameelne aga võttis uued hooldajad ilma haukumiseta vastu. Kasside kohta ei julgenud küsida, sest eelmisel korral oli suurem kass mu tuttava peaaegu maha murdnud kui see silitada üritas. Aga küllap nad lepivad, ega keegi teine ju juua ja nämmi ei paku:)

Mis siis sõidust enesest, spidomeetrile igatahes keris 850 km juurde aga tänu minu juhioskustele, mida olen arvuti taga Colin McRae rallit mängides harjutanud (nagu kaasale põhjendasin), kulus selleks vaid paar minutit üle 8 tunni. Tegelt oleks kiireminigi saanud aga ma sihuke ettevaatlik tegelane ja politseinikke oli ka veidi liiga tihedalt teel mõõtmas. Tõele au andes tuleb siiski tunnistada, et neid kiirteid oleks igaüks võinud ilma pingutamata 200 km/h läbida.

Igatahes saime kenasti kohale, seadsime end ootamatult mugavas ja suuremõõdulises chale's sisse. Ma ei teagi kuidas chalet eesti keelde tõlkida, vist midagi suuremõõdulise mäel asuva ridamaja moodi. Ülejäänud seltskond oli juba kohal ja peale oma kraami sissetarimist lasime õlledel vabalt. Homme ju tõsine "tööpäev" ees ootamas.

1 comment:

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!