Wednesday, February 9, 2011

Mäel ja Tööl


Reedel jälle suusamäel. Sel aastal polegi ma reedeti tööle ja vanem laps kooli saanud, sest oleme suusatamas olnud. Pisem jäi ettevaatuse mõttes köhaga koju aga see-eest tuli suurema sõbranna kaasa. Ilm oli selle aasta kõige külmem, tuuleindeksiga alla 20 miinuskraadi. Mäele olid tekkinud mingisugused imelikud moodustised, mis meenutasid tohutu suuri tuisuvaalusid, aga lähemal uurimisel selgus, et tegu oli lumehunnikutega võistlusraja põnevamaks muutmiseks. Nimelt oli kohal kohalik suurim telejaam City TV, mis tegi mäelt otseülekannet ja millega kaasnesid igasugu showd nii mäel kui suusakeskuses.

Vasakpoolsel pildil on paremal ülanurgas kuu ja parempoolsel suusaprillidele tekkinud jääpurikad. Koduteele asusime veidi varem, seda mitte ilma vaid hoopis sõbranna pärast. Tollel on kole karmid vanemad ja plika pidi hiljemalt üheksaks kodus olema. Eelmine kord oli pahandus tulnud kui alles kesköö paiku ukse taha saime. Mina ausalt öeldes ei saa taolistest piirangutest aru, ega ta ju poistega peol olnud. Vanemad olid kooli teatanud, et plika haige, loodetavasti õpetajad ei vaata City TV saateid tähelepanelikult:)

Nädalavahetusel pidin aga mõlemal päeval tööle minema. Noh tegelt ei pidanud, ikka vabatahtlik aga mulle jube sobiv, sest selle eest teenin endale vabu päevi juurde. Laupäevaga tegingi reedese suusatamise tasa ja pühapäeva eest sain kaks lisa vaba päeva. Selleks aastaks olengi juba pea neli nädalat lisapuhkust teeninud, ja vaatamata iganädalasele suusatamas käimisele on tänu topeltindeksile aasta algusega puhkust isegi juurde tulnud. Kui tavapuhkus otsa liita tuleb kaks kuud puhkust sellel aastal, hakkab juba euroopa standardile lähenema:)

Teisipäeval pidin tüdruku 6:15 kooli juurde viima, sest ta sõitis kooli võistkonnaga Ontario slalomi võistlustele. Seekord ei läinud nii hästi kui eismene kord, sest esimeses sõidus põrutas laps ühest väravast mööda. Sellele vaatamata lasti ta teisele sõidule, kuid kokkuvõttes ilmselt on DNF tänu esimese ebaõnnestumisele. Aga muidu oli lõbus olnud mis ongi peamine. See reede saab vist esimene olema kus kõik korralikult tööle ja kooli läheme, kahte päeva nädalas nagu ei taha last koolist ära võtta.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!