Friday, December 30, 2011

Estonia, of course:)


"Estonia, of course" ütles minu vanem tüdruk kui küsisin, mida ta pani oma BF3 "sõdurinime" päritolumaa koha peale. Tegelikult on see tema puhul tehniliselt vist ebakorrektne, sest esiteks mängime me ju Canadas ja teiseks on ta ka siin sündinud. Aga ilmselt tunneb ennast ikka nii tugevasti eestlasena, et ei saa üle ega ümber. No mis seal salata, mul oli muidugi hea meel seda kuulda, rahvuslik kasvatus pole läinud vett vedama:)


Mõni päev tagasi mängides lasime ühe helikopteri alla ega andnud armu ka langevarjuga välja hüpanud piloodile. Kui ta sai kuulipildujaga kaljude vahel ära hakitud hüppas ekraanile teade: "Hästi tehtud Koba".  Selge, et minu mängijanime põhjal eeldati, et oskan Eesti keelt, ehkki siis veel polnud ma oma päritolu maad määranud. Tekstisime veidi ja selgus, et parasjagu oli teinegi eestlane serveris, saime omavahel relvavendadeks.

Tekkis huvi kui populaarne see mäng Eestis on ja peale lühikest googeldamist leidsin õige mitu eestlaste punti, kes neti peal koos mängivad. Alumisel pildil on näiteks "Eesti Leegioni" nimeline klann ehk mängijate sõpruskond. Ise pole veel ühegi liikmeks astunud, enne tahaks ikka veidi mänguoskust harjutada. Praeguseks olen helikopteris juba päris hea, eriti piloodi abilisena kui laps juhtkangide taga lendab. Tema relvastuses on nii maismaa kui õhutõrje raketid, minul kuulipilduja ja juhitav tankivastane rakett.


Selles mängus ongi vaja meeskonnas mängida, üksikud nokitsejad notitakse kiirelt maha. Ehkki grupid on 4 kuni 6 liikmelised annab ka kahekesi mängides koostöö häid tulemusi. Kui helikopteris on plika enamasti piloodi rollis siis tankis juhin mina ja tema istub kuulipilduja taga. Enamasti mängin helikopteris või tankis aga ka lennukiga on õnnestunud paar vastast alla lasta nagu kõrvalolevast statistikast näha.


Puhtalt jalaväelasena pole me palju mänginud, see on oluliselt realistlikum kui eelnevais mängudes. Niisama pideme tühjaks laskmise asemel on kasulik valida kohta ja tulistada enamasti kindla peale, sest esimese pauguga annad enda asukoha ära ja kui vastaste meeskonnatöö hea, lasevad teised su sõelapõhjaks isegi kui esimese mehe maha saad. Nüüd tulevad vabad päevad, peaks saama veidi mängida.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!