Thursday, December 15, 2011

Ride the Rocket ehk Seks Metroos


Viimasel ajal olen vaid tõsistest asjadest bloginud, nüüd ka veidi kohalikke kõmu-uudisi:)

Ride the Rocket, ehk Ratsuta Raketil on Toronto metroo reklaamlauseks. Viimaste sündmuste põhjal omandas too sõnaühend ootamatult vallatu tähenduse:) Pühapäeva lõunal poole kolme ajal, nagu võis turvakaamera lindistuse põhjal veenduda, ei suutnud üks paarike kirepuhangule vastu panna ja otsustas lausa metroovagunis üritada iivet tõsta. Keegi kade kaassõitja aga ei kannatanud välja ja vajutas hädaabi nupule. Reisisaatja (jah Toronto metroorongides on ka sellised tegelased kohaliku nimetusega "train guard") tõstis paarikese jaamas välja, aga ega siis alustatud asja enam nii lihtsalt pidama saa.

Paarike otsustas oma meeliköitva tegevusega otse ootesaali põrandal jätkata. Paraku leidus jälle keegi kiusupunn, kes selle asemel, et etendust rahulikult jälgida, kutsus politsei. Parajalt nokastanud seksijad arreteeriti avalikus kohas ebasündsa käitumise eest. Rong seisis kogu etenduse ajal, kas turvalisuse või siis rongijuhi uudishimu tõttu, võimaldades kaassõitjail telefonidega videosid võtta, mida kas niisama netti riputati või uudisteagentuuridele maha müüa üritati.

Metroo poolne kommentaar oli esiteks kergendustunne, et tegu polnud nende töötajatega - neil niigi piisavalt piinlikke skandaale. Peadirektor soovitas edaspidi metroos seksi mitte harrastada, sest reisijate hulgas on ka lapsi ja muidu konservatiivsete vaadetega inimesi. Keda huvitab, võib Toronto Sun'is avaldatud põhjalikumat artiklit lugeda või ka tsenseerimata videot vaadata:)))

1 comment:

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!