Monday, December 19, 2011

Hamster G500

Minu paari kuu eest muretsetud hiir sai endale väärilise paarilise. Tegu on küll teise alamliigi ja natsa paksema pigem hamstri välimusega loomakesega, aga vanemale lapsele meeldis ta nii väga, et ei raatsinud ära öelda. Eelmine nädal oli see saadaval allahindlusega, ja peale mõningast kaalumist olles veebilehtedelt lugenud paljusid kiitvaid hinnanguid, otsustasime ära osta.

Kui tahtsin tellima asuda, selgus muidugi, et seoses suure nõudluse ja jõulueelse ostuhullusega oli välja müüdud ja ilmselt ei jõua varem poodi kui uuel aastal. Natuke veebis surfamist näitas, et teistes poodides siiski on saadaval, ehkki soolasema hinnaga. Meenus, et enamus suuri poode on nõus müüma odavamalt, kui näitad ette konkurendi reklaami.

Töölt koju sõites astusin elektroonikapoest läbi ja sain eelviimase Logitech G500 hiirekese, minust jäi riiulile kurva näoga maha viimane avatud pakendis lösutav loomake. Nüüdseks on ehk taibukamad mõistnud, et tegu arvutihamstri, mitte tema karvase elusa suguvennaga. G500 hiirel on hulk programmeeritavaid nuppusid, kaaluvihtide komplekt ja terve hulk lisamugavus funktsioone (kerimisratas näiteks võimaldab ka külgsuunas liikumist ja nii sujuvat kui järkjärgulist rullimist). Kolme aastane "no questions asked" garantii annab lootust, et tegu vastupidava kaubaga.

Järgmine päev ühendas laps ta oma uue läpaka taha ja peale seadistamist läks mänguks lahti. Ei võtnud kaua aega, et plika harjus uue hiirega ja statistika hakkas silmnähtavalt paranema. Eks võtab paar nädalat aega, et täpselt oma käe ja harjumuste järgi teda lõplikult seadistada aga esimeste muljete põhjal on laps väga rahul. Soovitan soojalt igaühele, kellele meeldib paugutamismänge mängida ja kes raatsib suht soolast $60'st hinda maksta. Tegelt saab oskaja ka $5'se hiirega edukalt mängitud. Eks see ole nagu igal alal, prof oskab hinnata ja kasutada kvaliteetvarustust, amatöörile (nagu meile) see suurt ei tähenda.

Mõned punktid mängu kohta pole hinnavahet väärt, pigem on põhjuseks odava hiire aeg-ajalt ebaühtlane käitumine, mis palju frustratsiooni tekitab. Loll ikka küll kui vaenlasele ligi hiilides asja eest teist taga ennast seetõttu ära annad, et ootamatult paugu lased kuna hiire nupp põhjuseta kontakti andis. Loodetavasti meeldivad hiired teineteisele ja äkki võib isegi järelkasvu oodata:)

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!