Wednesday, January 18, 2012

Puhkuseosakud - II

Nagu lubasin annan teada, mis uudist puhkuseosakutega tüngategemise rindel. Midagi põrutavat ei osanud müügimehed välja pakkuda. Kuna Time-Share on ilmselt rahva hulgas nii paha kuulsuse omandanud siis pool ajast kulus tõestusele teemal, et see ikka pole time-share mis sulle päha üritame määrida. Sisulist vahet polnud muidugi rohkem kui fakt, et termineid oli võimaluse piires uuendatud ja aja väljavõtmist paindlikumaks muudetud, võimaldades seda lausa päeva kaupa teha.

Esimesele küsimusele, kuidas me nende promopakkumisest teada saime vastasin, et meile helistati ja tehti pakkumine, et saan kaks ööd tasuta nende hotellis veeta kui ohverdan oma ajast poolteist tundi. Sealjuures heitsin väljendusrikkalt pilgu kellale vihjates sõnatult, et aeg hakkas jooksma. Seepeale ei raisanud müügimees rohkem aega, tõmbas kopsud täis ning hakkas jahuma. Pool minutit peale eeldatavalt kümneminutist sissejuhatust tõstsin käe ja palusin, et kas võin ka sõna sekka öelda. Jahmunud vaikusemomenti kasutades sõnasin: Olgem ausad, ma saan aru, et teil on vaja hotelli eest makstud raha võimaluse korral koos soodsa protsendiga tagasi teenida aga parem annan kohe teada, et mul pole kavas miskeid puhkusereise ostma hakata. hoiab kokku nii teie kui minu aega.

See võttis mehel hoogu maha ja olles heitnud pilgu nii minule kui kaasale mainis üsna resigneerunult, et ega nende pakutav puhkuseosakute pakett vist kõigile tõepoolest ei sobi. Aga ta siiski tutvustaks meile, mis neil pakkuda. Lase käia, lubasin lahkelt, rohkem kui tund on veel aega. Järgnevalt täitsime lühikese küsimustiku, mis meie puhkuseplaanidest neile ülevaate andis. Kuna rõhusime metsikus looduses matkamise ja Eestis käimise peale, siis oli selge, et meile nende pakutavad kuurordid üldse ei sobi - me pole tüüpilised ameeriklased kelle jaoks taoline pakend kokku pandud. Üheski meie unelmate reisusihtidest nagu Island, Gröönimaa, Galapagos ja Antarktika neil hotelle polnud. Isegi mitte Mt. St. Anne mäel kus suusatamas käime.

Kohustusliku osana tutvustati ühte suiti hotellis aga Dominikaani kuurordi video näitamisest loobuti, ilmselgelt polnud mõtet. Siis anti edasi järgmisele tegelasele, kes hoobilt alandas hinda 40% võrra. Kui isegi see ei suutnud meid meelt muutma panna astus ligi viimane vend. $27000'ne alghind kukkus $5000 peale, mille eest pakuti 5 aasta jooksul 10 nädalat üle maailma kuurortites kusjuures see oleks ainus kulu, nemad maksavad kõik ülejäänu välja arvatud lennukipiletid. Taoline pakkumine on juba realistlikum aga mul oli kiire ilusa ilmaga mäele minekuga ning pealegi saab selliseid puhkusi üle interneti soodsamalt osta. Eriti head pakkumised õnnetutelt time-share omanikelt, kes olevat valmis ainuüksi hoolduskulude eest oma aega edasi müüma.

Kokkuvõttes saime tulema täpselt pooleteise tunniga. Seekord polnud ka müügiinimesed liiga pealetükkivad, ei tea kas aitas meiepoolne jahe kuid viisakas suhtumine või on neid paremini dresseeritud. Aga kui keegi lugejatest peaks ikka tahtma puhkuseosakuid osta soovitan soojalt esiteks iseseisvalt internetis vastava firma tausta uurida ja siis vaadata kas mitte eelmised kliendid ei paku sama asja poolmuidu! Elagu internet, mis teeb kliendi elu kergemaks kui seda vaid kasutada osata.

P.S. Toetan SOPA vastast kampaaniat!!!

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!