Monday, December 31, 2012

2012 - Hea Aasta !

HEAD UUT 2013 AASTAT TORONTOST !!!

Aasta viimane päev käes ja aeg teha kiire kokkuvõte. Ilma pikema sissejuhatuseta võin kinnitada, et eelmine aasta läks igati soodsalt. Nii hästi, et palju paremini enam minna ei saa kui lotovõit välja arvata:) Ainsaks mureks: raske loota, et järgmine aasta paremini läheks. Siiski on mõningad aluskivid selleks laotud, näiteks kuus nädalat lisapuhkust juba välja teenitud ja paar olulist meeldivat sündmust järgmisele aastale edasi lükatud;)

Isiklikest saavutustest kõigepealt sportlikus vallas. Kevadel sain karates teise astme musta vöö ja tulin sügisestel võistlustel vabavõitluses neljandale kohale. Mäesuusatamises pole end kunagi nii kindlalt tundnud, ilmselt suuresti tänu korralikele suuskadele, mis lõpuks raatsisin endale osta. Ujuda jaksan ikka veel paar kilti ja joosta samuti. Nii puusa kui õlavigastus paistavad olevat nüüdseks lõplikult paranenud, igatahes tunda ei anna enam. Endal on selline tunne, et olen paremas või vähemalt samaheas kehalises vormis kui 20 aastat tagasi.

Kui need paar sportliku tegevusega seotud vigastust välja arvata siis muidu olen olnud terve kui raudnael. Seda kinnitab asjaolu, et töölt ma eelmisel aastal haigusepäeva välja pole võtnud. Paar korda muidugi on olnud kurk valus või nohu või köha, aga mitte piisavalt tõsiselt, et segaks toredate asjadega tegelemist. Hambaarst ainus, keda olin sunnitud külastama, aga sellegi tagus töökoha kindlustus kinni.

Pereelu koha pealt pole ka põhjust nuriseda. Sel aastal sai täis 25 aastat ametlikku kooselu kaasaga. Lapsed on terved ja saavad koolitööga rahuldavalt ja lausa hästi hakkama. Pätiks pole veel läinud ja loodetavasti ei lähe ka:) Koer ja kass elavad hästi ning harmooniliselt koos:) Ainsaks tõrvatilgaks meepotis oligi meie ühe kassi lahkumine parematele hiirejahimaadele, aga midagi pole parata, selline see elu juba on.

Reisida ja puhata on saanud keskmisest rohkem. Talvel nädal Quebeckis suusatamas, suvel kuus nädalat Eestis puhkamas, sügisel nädal Costa Ricas. Lisaks veel päeva või paari kaupa suusatamas, rannas ja matkamas kokku oma kolme nädala jagu. No mitte ei saa kurta. Kõike seda võimaldab mu praegune töökoht, mis ei paku küll ajudele pinget aga see eest varustab piisava sissetuleku ja vaba ajaga, mida kõige olulisemaks pean.

Oleks peaaegu unustanud, et sain isegi postmargile tänu oma kaasa sugulastele seoses ühe vägagi ümmarguse tähtpäevaga. Maakera on 50 tiiru ümber päikese selle ajaga teinud, mis mina tema pinnal veetnud.

Noh ja maailmalõppu ei tulnud kah, nii et üks korda läinud aasta :) Võib uljalt järgmisele 2013'le vastu astuda!

2 comments:

  1. Head uut aastat ja jätkuvat lusti kirjutada!
    Mul siin lemmikteemad (näiteks astronoomia ja reisimine), aga muidu ka, ikka käin ja loen.
    Kusjuures, esimest korda sattusin siia juhuslikult seoses teemaga Juminda :) Alles hiljem tekkisid seosed inimesed/kohad jm
    ...
    Kaunist uut aastat teie perele!

    ReplyDelete
  2. Äitähh !!! Sullegi head uut aastat !!!

    ReplyDelete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!