Sunday, August 9, 2015

Metsatöll Rummu Rockil

Rummu vangla, karm paik paistab.
Reedel 10 juulil otsustasime koos endise pinginaabriga Rummu Rockile Metsatöllu kontserdile minna. Sõber oli just uue masina muretsenud, mind üllatas kõige muu kõrval enim see, et siinmaal müüakse nii palju diiselmootoriga sõiduautosid ja isegi suht võimsate kütusekulu on minimaalne. 5.4 L/100 km peale tuli tema Subaru Outbackil esimese 100 km jooksul, mis kombineeris linna ja maanteesõidu umbes pooleks.

Kontsert ise polnud nii muljetavaldav kui lootsin. Aastaid tagasi Õllesummeril pikalt ägedam koos tulevärgi ja märkimisväärselt suurema publikuga. Põnevamaks osaks kujunes hoopis kohaliku üleujutatud karjääri kõrval asuva paekivipuru mäe otsa ronimine, millest isegi rahvusvaheliselt tuntud video tehtud. Ülevalt avanes äge vaade ümbrusele ja vanglale.

Soojendusbändide musa oli minu jaoks täiesti ühesugune, tegu Neptuni Elevantide ja ühe teise pundiga kelle nimi meelde ei jäänud. Alles keskööl tuli Metsatöll välja ja tegi tunni jagu oma lugusid, mis mulle alati meeldinud. Paraku on tegu sellise repertuaariga, mida eelistan kuulata paari kolme nelja :) õlle taustal, muidu ei tule fiilingut, eriti kui suur osa ülejäänud seltskonnast kõlarite ees näppu viskab.

Publik oli üldse huvitav koosnedes kõigi põlvkondade segust. Oli peresid lapsevankritega, oli teismelisi ja ka hallipäiseid punkareid, kes paraku jätsid natuke haleda mulje. Hea et ise miskit stiilset selga ei ajanud, ehkki selline mõte korra välgatas. Vähemalt kaine peaga tundusid need tüübid õige naeruväärsed :P
 

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!